Sfaturi privind curatenia de primavara pentru casa si masina

Se apropie timpul pentru curatenia de primavara atat in casa, cat si in masina. Odata cu finalul sezonului rece, este timpul cel mai potrivit din an pentru a deschide ferestrele, a scutura covoarele, a curata panzele de paianjeni ce s-au adunat in timpul iernii lungi. Cu o planificare adecvata si cu sfaturi corecte, este posibil sa va curatati singur casa in mod eficient si rapid, la fel cum este posibil sa apelati la serviciile Curatam pe Loc si sa obtineti rezultate si mai multumitoare. Totul tine doar de dumneavoastra!

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti, nu doar cand e vorba de caratenie, este planul de actiune. Planificati-va activitatile in mod corespunzator, astfel incat sa nu va pierdeti in lucruri banale si sa le ignorati pe cele importante. Avand o lista cu zonele de curatat, puteti faceti o lista cu necesarul de materiale si puteti incepe cu achizitia lor. Un sfat bun: incepeti cu dormitorul si continuati cu sufrageria si bucataria!

Un alt pas important este acela in care trebuie sa scapati de obiectele pe care nu le mai folositi. Le puteti dona celor care au nevoie sau le puteti vinde, insa nu le mai tineti in casa daca nu aveti nevoie de ele. In acest fel puteti face o fapta buna sau puteti aduna niste bani pentru a-i investi in alte proiecte.

Desi tindem cu toti sa ne concentram asupra curatarii suprafetelor cu care venim in contact in mod frecvent, ar trebui sa avut in vedere si igienizarea ventilatoarelor si a aparatelor de climatizare. Acestea trebuie curatate de praf, alergeni si murdarii acumulate in timp ce nu au fost folosite si pregatite pentru noul sezon de utilizare!

Curatat tapiterie auto | curatampeloc.ro

Curatarea trebuie facuta eficient si corect. Este intotdeauna recomandat sa angajati servicii de curatare profesionala care sa va dea o mana de ajutor. Curatam pe Loc vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa aiba parte de servicii de curatare saltele la domiciliu, dar si de curatat tapiterie auto. Accesand Curatampeloc.ro este mult mai simplu sa aveti o casa si o masina curata!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.