Prajituri de la cofetarie cu livrare la domiciliu pentru situatii neprevazute

Gospodinele moderne nu mai au timp in ziua de azi sa se ocupe si de casa, si de job, si de copii si de situatiile neprevazute in care la masa apar musafiri neanuntati. Daca acestea se descurca sa pregateasca o friptura si cateva aperitive rapid, cu siguranta pentru prajiturit nu le mai ramane timp. In sprijinul lor vine o cofetarie cu livrare la domiciliu care le ofera acestora prajituri, saleuri, pateuri, prajituri de casa, briose si orice dulce si-l pot imagina pentru a-si surprinde invitatii.

Oferta de prajituri de casa de la o cofetarie cu livrare la domiciliu te va salva din orice situatie

Maestrii cofetari eTorturi.ro ofera clientilor platouri de prajituri de casa care le va aminti cu siguranta de copilarie. Prajitura cu visine, prajitura mini diplomat, dar si prajitura krantz, prajiturile de post cu gem sau Albintia, pasca si cozonacul traditionale, prajitura cu nes sau prajitura Cairo sunt doar cateva dintre variantele de platouri pe care clientii le pot comanda.

Totodata, clientii pot opta si pentru o placinta cu branza, Alba ca Zapada, pentru baclava sau pateuri cu branza si ciuperci, astfel incat sa isi surprinda musafirii neanuntati la aperitiv.

Cofetarie cu livrare la domiciliu | eTorturi.ro

cofetarie cu livrare la domiciliu

Miniprajituri, briose, cup cakes si macarons pregatite cu migalale, mult drag si ingrediente proaspete

Oferta cofetariei eTorturi nu include numai torturi pentru diferite evenimente, ci si minitarte cu visine, nuci, minieclere cu frisca sau ciocolata, minitarte cu fructe sau miniamandine. Acestea sunt ideale pentru a impresiona musafirii neanuntati care sunt mai pretentiosi si nu se multumesc cu un simplu platou de prajituri amenajat in graba si cumparat la cutie.

Nu in ultimul rand, exigentele musafirilor neanuntati pot fi indeplinite si cu un platou de briose, de macarons sau cu cake pops delicioase. La moda este acum si servirea tortului monoportie sau a cupelor cu crema mousse de fructe sau de ciocolata alba si neagra, suficiente cat sa sature pofta de dulce a invitatilor. Interiorul brioselor este moale si pufos si acestea se pot umple la cerere cu crema de ciocolata sau de fructe, iar minitorturile reprezinta o varianta ieftina, rapida si proaspata de a impresiona invitatii.