Asistenta rutiera vs. tractari auto? Ce alegi in functie de defectiune?

In functie de problemele cu care se confrunta conducatorii auto pe soselele din Romania, acestia pot apela la servicii de tractari auto sau pot solicita doar servicii de asistenta rutiera. Insa proprietarii autoturismelor trebuie sa stie exact cu ce problema se confrunta astfel incat sa stie ce fel de ajutor solicita. De multe ori, rezolvarea problemelor la masina nu se reduce la o simpla inlocuire, completare sau adaugire, ci este nevoie de interventia specialistilor.

Tractari auto sau asistenta rutiera cand rezervorul de combustibil este gol?

In conditiile in care conducatorii auto au pornit cu masina in trafic fara a tine cont de faptul ca indicatorul de carburant i-a informat ca mai au foarte putin carburant si nu au reusit sa opreasca la niciun Peco, atunci cu siguranta vor fi nevoiti sa apeleze la serviciile de asistenta rutiera oferite de expertii AloTractari.ro.

Acestia se deplaseaza la fata locului imediat si vor umple rezervorul masinii cu combustibilul potrivit contra cost, pentru ca utilizatorii sa poata porni din nou la drum.

Tractari auto sau asistenta rutiera? Care sunt serviciile potrivite in cazul in care apar probleme cu alternatorul?

In ceea ce priveste alternatorul, aceasta piesa auto este foarte importanta pentru ca raspunde de gestionarea alimentarii cu energie electrica a masinii. De aceea, in cazul in care se defecteaza alternatorul, se interupe si alimentarea cu energie electrica a componentelor vitale ale masinii, luminile in bord se sting si scade puterea motorului.

In aceasta situatie, este nevoie de tractare auto pana la cel mai apropiat service, astfel incat profesionistii sa dea un diagnostic clar, daca poate fi reparat alternatorul sau necesita schimbat.

Tractari auto | asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari auto

Sistem de aprindere cu probleme – chemam specialistii in asistenta rutiera sau in tractari auto?

In cazul in care masina are probleme la sistemul de aprindere, atunci este necesar ca proprietarii autoturismului sa explice specialistilor Alo Tractari simptomele clare. Astfel, expertii vor sti daca trebuie sa trimita o echipa specializata in asistenta rutiera, sau in tractari auto pentru a aduce masina intr-un service specializat unde sa fie schimbat releul de aprindere.