Nu mai porneste masina? Serviciile de tractari auto functioneaza acum non-stop!

Cand nu mai porneste masina, indiferent de motiv, specialistii in tractari auto se prezinta la fata locului. Multe persoane depind de masina in fiecare zi pentru a se deplasa la locul de munca, ceea ce inseamna ca o defectiune este un real impediment pentru ei.

Cu toate ca problema masinii care nu mai porneste nu este neaparat grava, depinzand de vechime si alti factori, reparatiile sunt recomandate sa fie facute doar la un service autorizat. In acest fel, soferii sa asigura ca masina se afla doar in mainile persoanei potrivite, care nu va agrava situatia, ci o va rezolva pentru costuri reale, bine justificate.

Tractari auto: solutia optima atunci cand masina nu mai porneste

Incercarile soferilor de a repara masina pe loc nu reprezinta cea mai buna optiune. Din cauza ca nu dispun de cunostintele necesare, este posibil sa amplifice situatia, ori sa piarda timpul inutil. O optiune buna este apelarea echipei AloTractari.ro, care se va deplasa de indata la locul indicat de sofer.

Echipa isi desfasoara activitatea in toate zonele Bucurestiului, dar si in alte orase, precum: Iasi, Constanta, Timisoara sau Cluj. Promptitudinea companiei de tractari se explica multumita colaborarii cu cei peste 200 de parteneri din toata tara. Doar in acest fel, soferii au acces non-stop la serviciile de asistenta auto sau tractari. Preturile sunt accesibile pentru soferi, iar apelul catre echipa de interventie este gratuit in orice retea.

Ce poate face echipa de tractari? Odata ajunsi la interventie cu o platforma auto, masina este transportata catre cel mai apropiata service autorizat pentru reparatii.

Tractari auto | tractari auto din sector 1 | AloTractari.ro

tractari auto

Avantajele obtinute de soferii care aleg Alotractari

Soferii care opteaza pentru firma de tractari auto din sector 1, Bucuresti vor simti de indata ca nevoile lor sunt puse pe primul loc si vor obtine urmatoarele avantaje:

  • servicii prestate non-stop;
  • defectiunile sunt constatate gratuit;
  • soferii beneficiaza gratuit de recomandari profesioniste privitoare la reparatii;
  • asigurare CMR in timpul transportului cu platforma;
  • polita CASCO in timpul transportului;
  • reduceri cuprinse intre 50-100% pentru reparatiile efectuate la unul dintre service-urile partenere;
  • discount 10% pentru tractarile programate.