Proceduri de estetica orala care se fac în clinica Elveto Dent

La Elveto Dent, un cabinet stomatologic din Iancului, cei care calca pragul clinicii pot beneficia, pe langa tratamentele care tin de endodontie sau chirurgie orala, de servicii de profilaxie si estetica orala. Aspectul pe care il au dintii poate influenta in timp sanatatea acestora si, in plus, o dantura frumoasa si ingrijita este cartea de vizita a oricarei persoane.

Dintre procedurile de estetica orala, pot fi mentionate detartrajul si airflow-ul, periajul profesional, albirea dintilor, bijuteriile dentare si fatetele ceramice. Este important de mentionat faptul ca, desi acestea sunt considerate proceduri de estetica, acest lucru nu inseamna ca se pot face oriunde.

Doar personalul medical dintr-o clinica dentara este avizat sa realizeze aceste interventii in mod corespunzator. In continuare, cei interesati pot afla detalii despre cele mai cerute proceduri de estetica orala, dar si costurile implicate: detartrajul si albirea dentara.

Cat costa procedurile de estetica orala intr-un cabinet stomatologic

Persoanele care doresc sa isi faca un detartraj in sector 2 la Elveto Dent vor plati pentru aceasta interventie 180 de lei. In perioada in care clinica are promotii, pretul este de doar 150 de lei. Ofertele speciale si promotiile pot fi urmarite pe site-ul clinicii, Elveto-Dent.ro. Detartrajul nu va scoate la iveala doar o dantura frumoasa, ci va contribui la pastrarea sanatatii dintilor.

Detartraj in sector 2 | Cabinet stomatologic din Iancului | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic din Iancului

Tartrul acumulat in timp poate cauza aparitia bolilor parodontale si a cariilor. De aceea, este recomandat ca oamenii sa se programeze pentru un detartraj o data la 6 luni, evitand astfel costurile mai mari pe care le implica tratarea unei afectiuni dentare grave.

O alta procedura populara este albirea dentara, care poate avea un cost cuprins intre 100 si 600 de lei. Aceasta elimina petele de pe smalt si dentina, oferind un zambet stralucitor. Durata procedurii este de 1-2 ore si presupune aplicarea unui gel pe suprafata dintilor, urmata de proiectarea unei lumini care activeaza substanta continuta de gel.

Exista si proceduri de albire care dureaza mai putin, asa cum este Philips Zoom 2, care reda un zambet alb perfect in doar 45 de minute. In plus, cei care se confrunta cu sensibilitatea dentara pot profita de optiunea de intensitate reglabila cu care este prevazuta lampa Philips.