Care sunt avantajele unui scaun wc de camera?

Un scaun wc de camera permite persoanelor in varsta sau celor cu mobilitate redusa sa aiba toaleta aproape in orice moment. Datorita scaunului de baie, utilizatorii acestuia se pot usura fara a fi nevoie sa se deplaseze pana la toaleta, evitand astfel orice disconfort. Se considera a fi una dintre cele mai bune solutii pentru o persoana cu dizabilitati.

Magazinul Ortopedic pune la dispozitia clientilor sai cele mai bune scaune de toaleta, la preturi accesibile. Pe site-ul www.magazinulortopedic.ro se pot achizitiona si alte dispozitive. Spre exemplu, clientii pot cumpara un scaun cu rotile, un cadru ortopedic sau o saltea antiescare. De asemenea, sunt prezente si dispozitive necesare recuperarii medicale.

Top 5 avantaje ale unui scaun wc de camera

Un prim avantaj in ceea ce priveste achizitionarea unui scaun wc de camera este usurinta cu care poate fi folosit de catre persoanele in varsta sau de catre persoanele cu anumite dizabilitati. Acest tip de scaun este un dispoztiv medical potrivit pentru cei care au o instabilitate accentuata sau alte afectiuni care reduc posibilitatea miscarii.

Scaunul wc de camera poate fi pozitionat oriunde, deoarece ocupa foarte putin spatiu. Exista dimensiuni variate, asa ca se va gasi cu siguranta cel potrivit pentru persoana cu dizabilitati. Magazinul Ortopedic pune la dispozitie diferite modele.

In ceea ce priveste igiena, intretinerea scaunului este foarte simpla. Fiind folosit pe termen lung, acesta are nevoie de o curatare speciala. Se recomanda folosirea uni sac menajer. In acest fel, scaunul se va curata foarte simplu. Dupa ce este utilizat, se poate inlocui rapid sacul.

Scaun wc de camera | Scaun cu rotile | MagazinulOrtopedic.ro

scaun wc de camera

Unele modele de scaune de baie sunt pliabile, pentru a optimiza spatiul atunci cand acesta nu este utilizat. Trebuie mentionat faptul ca scaunul pliat faciliteaza transportul sau oriunde.

Medicii recomanda pacientilor sai cu dizabilitati utilizarea acestui tip de scaun, deoarece le va aduce foarte multa siguranta. Achizitionarea sa trebuie facuta cu atentie, astfel incat sa raspunda tuturor nevoilor persoanei in cauza.

In concluzie se poate spune ca un astfel de dispozitiv medical va reduce riscul accidentarii si va oferi utilizatorului tot confortul de care are nevoie.