Criterii pentru alegerea unui statii ITP in Bucuresti

Atunci cand au mai multe optiuni, a alege un serviciu devine mai dificil pentru oameni. Exista o multime de statii ITP in Bucuresti asa ca soferii intampina dificultati in momentul alegerii unei unitati potrivite. In vreme ce unii mizeaza pe statiile apropiate de casa, altii cauta preturi accesibile. Pentru alegerea celei mai bune statii, clientii trebuie sa tina cont de cateva criterii.

Ce beneficii ar trebui sa ofere o statie ITP din Bucuresti?

  • Disponibilitate – programul haotic al romanilor si traficul infernal din Bucuresti ii impiedica pe cei mai multi soferi sa ajunga in timp util intr-o unitate RAR. Pentru a acomoda cat mai bine orarul de munca al clientilor, unele unitati fie au program prelungit, fie lucreaza si in weekend;

  • Preturi accesibile – situatia economica tot mai precara ii obliga pe oameni sa reduca o parte din cheltuieli. Acestia sunt in cautarea celor mai bune oferte fie ca este vorba de haine, mancare sau alte tipuri de servicii. Spre exemplu, la BetaITP.ro, soferii au parte de cele mai competitive preturi din zona avand inclusiv posibilitatea de a negocia contractele pentru flote;

  • Accesibilitate – este esential ca statiile sa fie amplasate in zone accesibile astfel incat clientii sa ajunga simplu si rapid, indiferent de zonele de deplasare.

Inaintea alegerii unei statii ITP, clientii ar trebui sa tina cont de criteriile de mai sus pentru o alegere inspirata. Inspectia tehnica trebuie realizata in timp util, in caz contrar, masina isi pierde dreptul de a circula pe drumurile publice din Romania.

Statii ITP in Bucuresti | statie ITP din sector 5 | BetaITP.ro

Statii ITP in Bucuresti

BetaITP este o statie ITP din sector 5 al capitalei ce este autorizata pentru aproape toate categoriile de autovehicule ce sunt inregistrate pe teritoriul Romaniei de la autoturisme, GPL/GNC, SUV 4×4 si pana la autoutilitare mai mari, mai mici de 3,5 tone si motociclete.

Validitatea inspectiei tehnice variaza in functie de vechime si utilizarea masinii. Spre exemplu, masinile noi au ITP-ul valabil pentru 2 ani ceea ce reprezinta un mare punct in plus pentru cumparatori, in vreme ce masinile de uz personal sau comercial trebuie sa efectueze ITP-ul la fiecare 1-2 ani. Cele folosite pentru taximetrie sau pentru scoala de soferi trebuie sa treaca pragul unei statii RAR la fiecare 6 luni.