Idei de redecorare a camerei de zi cu buget minim

Schimbarile interioare aduc o nota de prospetime si inspiratie vietii de zi cu zi si, fara indoiala, oamenii au nevoie de ele din cand in cand. Cu toate acestea, un buget limitat devine adesea un obstacol in drumul catre interiorul de vis. Prin urmare, in randurile de mai jos se vor oferi cateva modalitati usoare de redecorare a camerei de zi fara a investi multi bani.

  • Schimbarea locatiei mobilierului

Desi nu pare o schimbare mare, schimbarea locatiei mobilierului este cea mai rapida si mai usoara varianta de redecorare a interiorului. Astfel aranjarea mobilierului se va face intr-un mod nou, interesant. Pentru a face acest lucru, se va face o schita a camerei si se vor lua in considerare toate optiunile de amenajare posibile. Desigur, se poate adauga si mobilier nou, cum ar fi un taburet, balansoar sau fotoliu, masuta.

  • Transformarea masutei de cafea

Se poate crea un nou aspect al masutei de cafea revopsind-o, schimband blatul sau pur si simplu decorand-o cu diverse accesorii – o vaza frumoasa, un suvenir atractiv, un sfesnic original.

  • Un nou look pentru biblioteca

Vechea biblioteca pare plictisitoare si banala? Asta se poate schimba! Poate fi vopsita intr-o culoare proaspata si decorata cu accesorii adecvate pentru a da un aspect nou, modern camerei.

  • Ajustari la iluminat

Lumina adecvata poate da camerei un aspect cald, romantic, modern sau sofisticat. Pentru camera de zi este indicat sa se aleaga mai multe surse de lumina. Pe langa corpul de iluminat principal, se va adauga o lampa de masa mica sau o lampa de podea spectaculoasa, amplasata intr-un colt pentru lectura si relaxare.

  • Schimbarea paletei de culori

Se va alege una primara si doua culori complementare si se vor elimina toate articolele si accesoriile care nu se potrivesc cu designul selectat. Livingul va arata mult mai elegant intr-un aspect minimalist si o paleta de culori monocroma.