Colaborare cu o firma de achizitii de carti – solutie pe timp de criza

In situatii de criza financiara, oamenii apeleaza la diferite metode de a obtine un venit suplimentar – o suma de bani care le este necesara pentru a achizitiona un anumit obiect util.

Una dintre aceste solutii pe care le gasesc persoanele aflate la ananghie este sa apeleze la un credit IFN, un credit nebancar, pentru aprobarea caruia nu sunt necesare prea multe acte si dovezi. Aceste credite se pot dovedi extrem de inselatoare, cu dobanzi anuale extrem de mari.

Ce pericole poate ascunde creditul IFN luat in vremuri de criza? Un credit IFN nu se va dovedi chiar cea mai buna alegere pentru persoanele aflate la ananghie. Desi acesta este acordat mult mai rapid decat un credit bancar si fara prea multe cerinte din punct de vedere al documentelor prezentate, creditul IFN poate veni cu dobanzi mai mari.

Exista insa si categoria de persoane care isi indreapta atentia catre alte solutii mai avantajoase, unii, de exemplu, aleg vanzarea de carti catre o companie care se ocupa de achizitii de carti.

Achizitii de carti | cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

Achizitii de carti

Avantajele colaborarii cu o companie de achizitii carti

Prea multe carti in biblioteca inseamna o suma considerabila de bani. Colaborarea cu o echipa de cumparatori de carti vechi este de bun augur pentru proprietarii care detin sute de volume pe care nu le mai rasfoiesc.

Avantajele colaborarii cu un anticariat care achizitioneaza carti includ:

  • deplasarea la domiciliul persoanelor care solicita online pe site-ul CumparCarti.ro acest serviciu;

  • evaluarea gratuita si corecta in cel mai scurt timp posibil de la programarea telefonica;

  • ridicarea gratuita de la domiciliu a cartilor de la clienti, oriunde in Ilfov si in Bucuresti;

  • suma de bani este platita numerar, cash si pe loc.