Ce sunt cosmeticele organice?

Tendinta oamenilor, in ultima vreme, este sa se intoarca la natura, alegand astfel produse ecologice, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si in ceea ce priveste cosmeticele cu certificate bio si tot ce tine de ingrijirea corpului. Astfel, acestia beneficiaza de puterea unor ingrediente naturale, evitand chimicalele.

Cosmeticele organice contin substante naturale, care provin din agriculturi biologice, fiind astfel prietenoase atat cu organismul uman, cat si cu natura. De aceea, acestea ocupa un loc funtas in cerintele doamnelor, indiferent ca aleg ritualurile de ingrijire facute in confortul propriei case, fie ca apeleaza la serviciile unor specialisti.

Cele mai importante avantaje ale produselor BIO

Acest tip de cosmetice aduc numeroase beneficii organismului datorita ingredientelor naturale 100%, fara parabeni, conservanti, coloranti artificiali sau parfumuri. Fiind bogate in vitamine, substante hidratante si antioxidanti, acestea stimuleaza functiile naturale ale pielii, imbinand calitatea cu siguranta pentru organism.

In general, printre ingredientele acestora se regasesc extracte natuale din plante, uleiuri si unturi vegetale, ape florale, uleiuri esentiale, toate acestea in diverse combinatii, acoperind astfel o ingrijire completa a tenului si corpului.

Indiferent ca este vorba despre produse de ingrijire destinate tenului sau parului, de paste sau periute de dinti, produse de make-up, deodorante sau parfumuri, acestea ofera o ingrijire superioara, satisfacand cele mai pretentioase gusturi si cerinte.

Cosmetice organice | magazin BIO | Zabe.ro

Cosmetice organice

Desi multe produse de ingrijire comercializate sub emblema de produse organice, se regasesc in portofoliul multor distribuitori, cea mai indicata alegere este un magazin BIO, care ofera o gama larga de produse bio. In plus, garantia calitatii si siguranta provenientei ingredientelor din surse ecologice, in acest caz, reprezinta o certitudine si contribuie la obtinerea unui corp frumos si echilibrat – prin aportul de minerale si substante bioactive – precum si la un stil de viata sanatos.

Un astfel de partener de incredere in ceea ce priveste produsele bio este si Zabe.ro, care – pe langa produsele destinate ingrijirii – acopera toate categoriile de produse care pot fi obtinute din produse ecologice, de la alimente pana la vitamine si suplimente, si chiar produse destinate curateniei.