Atractii turistice in apropiere de Timisoara – rent a car din aeroport Timisoara

Printre cele mai importante atractii turistice care pot fi vizitate la volanul unei masini inchiriate in sistem rent a car aeroport din Timisoara se numara in principal orasul cu atractiile sale, dar si obiectivele turistice din jurul orasului. Toate atractiile turistice din apropierea Timisoarei pot fi vizitate de catre locuitorii din zona intr-un week-end.

Un week-end la volanul unei masini inchiriate in sistem rent a car din aeroport Timisoara in imprejurimi

Persoanele care aleg serviciile de inchirieri masini din aeroport Timisoara pot vizita intr-un week-end urmatoarele atractii turistice:

  • Statiunea Poiana Marului din judetul Caras Severin, fosta statiune de vara a Timisoarei, infiintata cu mult timp in urma, care se afla la o altitudine de 500 de metri, in inima muntilor Tarcu si care s-a dezvoltat incet in zona de agrement importanta. Poiana Marului se afla in proces de dezvoltare deplin, numarul spatiilor de cazare crescand de la un an la altul, precum si oferta posibilitatilor de agrement si de petrecere a timpului liber.

  • Cheile Nerei sunt foarte celebre pentru cascada Bigar, prezentata si declarata de catre The World Geography ca fiind cea mai frumoasa cascada naturala din lume.

  • Lacul Surduc, care se afla la o distanta de 100 km de municipiul Timisoara, fiind o excelenta zona de agrement pentru toti turistii care doresc sa se recreeze in mijlocul naturii, sa pescuiasca sau sa se balaceasca;

  • Statiunea Moneasa, care mai este numita si Valea Vindecarii are bai termale si ofera turistilor posibilitatea de a face tratamente si de a se bucura de aerul puternic ionizat din padurile care inconjoara statiunea;

  • Statiunea turistica Semenic, cunoscuta in intreaga lume pentru cele patru statiuni amenajate aici pe malurile lacurilor cu acelasi nume.

Rent a car aeroport din Timisoara | inchirieri masini din aeroport Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

rent a car aeroport din Timisoara

Zona care inconjoara orasul Timisoara este considerata cea mai frumoasa din zona Banatului, inima turismului banatean, unde sunt amenajate si 6 partii de schi.

Lacurile ofera posibilitatea practicarii sporturilor nautice si traseele existente rasfirate de-a lungul si latul versantilor, transforma aceasta zona intr-o impresionanta zona turistica.

Daca doresti sa vizitesi aceaste minunate obiective turistice, poti inchiria o masina de la TimisoaraRentaCar.ro si sa pornesti in drumetii minunate alaturi de cei dragi.