Ai terminat cartile din biblioteca ? Vinde-le unui anticariat

Desi tehnologia moderna a inceput sa concureze cu cartile vechi din biblioteca, desi oamenii prefera sa rasfoiasca mai degraba cu degetul un e-book decat o carte traditionala, inca mai exista persoane care au ramas fidele acestui stil de lectura, celui clasic. O data ce o carte este citita si rasfoita de cateva ori, isi pierde din magie, iar cititorul din interes. Acesta este cel mai potrivit moment pentru a apela la cei care se ocupa de cumparari carti in Bucuresti, care se deplaseaza la domiciliul clientilor pentru a face o evaluare corecta si pentru a le cumpara.

Motive ce sustin vanzarea cartilor vechi catre un anticariat

Desi sunt suficient de multe anunturi de tipul “cumpar carti vechi” pe site-urile de anunturi, cei care detin carti nu pot sti cat de serioase sunt intentiile cumparatorilor, daca au sau nu suficiente resurse financiare pentru a face o asemenea achizitie si daca nu doresc doar sa pacaleasca vanzatorii naivi.

In general, specialistii cumparcarti.ro nu sustin vanzarea cartilor online, pe baza unei promisiuni, vanzarea catre cumparatori din alta localitate, trimiterea cartilor in regim de curierat rapid sau prin intermediul postei, cu promisiunea ca vor primi banii dupa ce cumparatorii vor face o evaluare, sau pe baza unei evaluari online pe poze.

Vanzarea cartilor in regim de anticariat este mult mai sigura si foarte accesibila tuturor celor care detin carti si nu stiu cum sa le vanda mai repede si in conditii de maxima siguranta. Un specialist care reprezinta compania se va deplasa acasa la clienti, va face o evaluare exacta si corecta a cartilor, va oferi o suma de bani pe care este dispus sa o plateasca cash, pe loc si clientul nu va trebui sa depuna niciun fel de efort, nici macar pentru a cara cartile la masina.

Cumpar carti vechi | cumparari carti in Bucuresti | cumparcarti.ro

cumpar carti vechi

Cartile care sunt vechi, cele care contin informatii care nu le mai sunt necesare membrilor familiei, cartile care nu mai sunt de actualitate pentru unii, dar sunt o comoara pentru colectionari, colectiile de carti care pe unii numai ii incurca in biblioteca pot fi vandute in regim de anticariat unor specialisti care le reconditioneaza si le repun la vanzare pentru a fi apreciate de cititori pasionati de un anumit domeniu sau de colectionari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.