Obtine zambetul perfect cu ajutorul fatetelor dentare

In societatea moderna actuala se pune foarte mare accent pe frumusete, dusa pana la perfectiune. Practic, oamenii incearca sa tina pas cu timpurile, sa aiba un corp perfect, un zambet perfect, sa arate bine din cap pana in picioare. In ceea ce priveste zambetul, acesta ofera mai multa incredere in propria persoana, mai multa siguranta de sine si mai multa apreciere pe plan personal si profesional.

Atat in viata profesionala, cat si in viata personala, sansele de reusita sunt mult mai mari pentru persoanele cu o dantura perfecta. In clinica stomatologica de lux Dental Progress, cerintele pacientilor sunt tratate cu maxim respect si seriozitate. Cei care opteaza pentru tratamentul modern ce presupune aplicarea de fatete dentare au placuta surpriza de a se bucura de un zambet perfect o perioada indelungata. Fatetele dentare se aplica mai ales pe suprafata vizibila a dintilor frontali, mai ales pe cei superiori, astfel incat sa se restaureze in mod armonios fizionomia.

Avantajele fatetelor dentare

Fatetele dentare reprezinta o tehnica stomatologica de lux, utilizata pana nu demult numai de catre vedete si artisti, pentru schimbarea completa a aspectului zambetului. Aceste fatete sunt invelisuri subtiri din portelan care se confectioneaza in forma, culoarea si in pozitia dorita si care au rolul de a corecta in mod estetic dintele sau dintii deteriorati sau colorati. Confectionarea fatetelor dentare reprezinta o adevarata arta si necesita de regula experienta indelungata.

Fatete dentare | clinica stomatologica | DentalProgress.ro

clinica stomatologica

In randul procedurilor de cosmetica dentara de lux oferite de clinica DentalProgress.ro, fatetele dentare sunt in top. Acestea sunt fine, subtiri, imposibil de observat si reprezinta calea cea mai usoara pentru a obtine rapid un zambet de vis. Starurile din tara si din strainatate apeleaza la acest tratament foarte solicitat. Aplicarea fatetelor dentare presupun o tehnica minim invaziva, in care dintii pe care sunt aplicate sunt foarte putin sflefuiti. Indiferent de metoda de realizare, aceste fatete sunt realizate si inserate rapid pe dintii cu probleme, pe dintii fisurati, ciobiti, sparti sau patati.

Din punct de vedere estetic, pacientii care opteaza pentru fatetele dentare pot arata cu multi ani mai tineri, dar se pot bucura totodata de stabilitatea acestora in timp. Fatetele dentare reprezinta o solutie de reabilitare estetica a zambetului cu rezultate excelente in timp, fiind superioara albirii sau refacerii cu materiale compozite.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.