Idei decorative pentru a reutiliza o scara veche

Cand o scara nu mai prezinta siguranta spre a fi utilizata, de multe ori este uitata undeva in curtea casei ori in garaj. In ultimii ani, proprietarii mai creativi au reconstituit aceste accesorii din lemn in obiecte interesante pentru interiorul casei. Aceste scari din lemn vor constitui obiectul de decor perfect in stil rustic. O scara vintage uzata este un element cu poveste, foarte interesant pentru orice casa.

Acest tip de proiect de decorare a casei nu este potrivit decat pentru cei ce locuiesc intr-o casa cu o curte, ci si pentru un apartament modern.

In cazul unei case cu mobilier vintage, o scara ar putea fi prinsa de unul dintre peretii unei incaperi, ori chiar de tavan, daca inaltimea incaperii o permite.

O scara poate fi folosita si pe post de raft, ceea ce nu prezinta dificultati. Este important ce aleg oamenii sa aseze pe acesta – un aspect foarte important, care va decide daca scara va fi un obiect de decor neclar sau demna de un designer de interior profesionist. Noul raft poate fi utilizat fie in bucatarie pentru a aseza aici farfurii sau pahar, fie in dressing pentru a expune posetele si incaltamintea sau chiar in birou pentru a sustine rechizitele celor mici. In acelasi timp, raftul este perfect si pentru garaj, unde pot fi asezate unelte.

Prin adaugarea cosurilor de metal pe o scara agatata de perete, spatiul de depozitare se mareste. Aceasta idee este potrivita pentru o baie, cu scopul depozitarii articolelor de toaleta. De asemenea, acest tip de raft poate fi asezat si intr-o bucatarie sau camara pentru depozitarea produselor.

Scarile vintage pot fi asezate direct pe perete, iar in interiorul acestora se vor aseza fotografii. Daca treptele sunt suficient de groase, vor actiona ca rafturi pentru obiectele usoare. In caz contrar, daca scara este subtire, fotografiile vor fi lipite de perete. Alti oameni atarna scarile de perete si lasa interiorul complet gol. Alegerea le revine in totalitate.

O astfel de scara poate servi drept raft pentru plante de diferite dimensiuni. Plantele de interior alaturi de raftul inedit vor constitui decorul perfect pentru o terasa sau un balcon, chiar si pentru camera de zi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.