Uitati de taxiurile scumpe si alegeti o masina inchiriata de la craiovarentacar.ro

Dupa un drum lung si cateva ore petrecute in avion, nimeni nu isi doreste sa mai astepte dupa un autobuz sau sa cheme un taxi, in privinta caruia sa-si faca griji ca poate va ocoli, pentru a mari nota de plata. De aceea, preferabil ar fi sa se apeleze la o firma de inchirieri masini aeroport Craiova. Este o solutie utila si practica, prin care se economiseste timp, dar si bani.

Pentru a alege o masina, clientii nu trebuie decat sa acceseze site-ul Craiovarentacar.ro

Pe care se poate studia gama de autoturisme pusa la dispozitia oricui are nevoie. Rezervarea se poate face prin cativa pasi simpli: dupa ce se alege masina dorita, se completeaza un formular online cu datele personale (nume, numar de telefon, adresa de email) sau telefonic, la numarul +40762.135.800, iar la sosirea in Craiova, masina va fi chiar la iesirea din aeroport. Nimic mai simplu! Preluarea autoturismului nu dureaza mai mult de cateva minute, asa ca veti putea pleca imediat spre destinatia dorita.

Compania rent a car aeroport Craiova WLC ofera clientilor posibilitatea de a se deplasa un numar nelimitat de kilometri, iar costurile vor fi doar cele indicate pe site. Nu exista tarife ascunse, despre care clientii sa afle la preluarea masinii sau la predarea acesteia. In plus, clientii beneficiaza de asistenta gratuita in permanenta. In cazul in care masina are o defectiune tehnica, se poate suna la firma de inchirieri, iar la fata locului va fi trimisa o echipa, care sa sara in ajutor soferului si pasagerilor. Spalarea autoturismului este gratuita, la fel ca si inlocuirea acestuia, atunci cand este nevoie.

Atunci cand se opteaza pentru o rezervare facuta online, clientii pot beneficia de numeroase discount-uri si promotii. Nu trebuie decat sa studieze ofertele din ziua respectiva, pentru a plati mai putin pentru autoturismul de care au nevoie. Astfel, ei nu vor depinde de mijloacele de transport si vor putea merge oriunde isi doresc, la orice ora din zi si din noapte. In plus, bagajele nu mai trebuie carate cu greu prin autobuz sau tramvai. Uitati de taxiurile scumpe si alegeti o masina inchiriata!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.