Idei pentru un botez reușit

Ceea ce poate părea la prima vedere complicat și copleșitor pentru proaspeții părinți, oricum solicitați din plin de grijile pentru suflețelul nou-apărut în viețile lor, organizarea unui botez poate fi, cu o bună planificare și o riguroasă organizare, un lucru destul de ușor de realizat, un prilej de bucurie și  de sărbătoare pentru întreaga familie, un eveniment memorabil pentru toți invitații.

Iată, în cele ce urmează, câteva idei care pot garanta reușita petrecerii de după momentul sacru al botezării propriu-zise în cadrul bisericii:

  1. Alegerea temei de ansamblu. Botezul rămâne, evident, tema centrală a petrecerii, dar aceasta poate fi personificată și nuanțată prin detalii suplimentare: cromatică unitară, aranjamente centrale (flori, fluturi, baloane colorate, boluri de sticla cu decoruri de pietre, flori sau lumânări plutitoare), personalizate cu numele și poza sărbătoritului, ghirlandă nu numele bebelușului, numere de masă personalizate, jucării în miniatură etc.;
  2. Locația și organizarea spațiului sunt extrem de importante pentru crearea unei atmosfere de basm. Pe lângă aspectul decorativ, menționat anterior, trebuie acordată o atenție specială numărului de mese, așezării invitaților, coeziunii create între spațiul alocat mesei și cel alocat dansului, panoului foto, recepției invitaților, mesei de prezidiu etc. ;
  3. Momentele de spectacol oferite invitaților pot include: animatori pentru cei mari și pentru cei mici (antrenori de dans, clovni, mascote din desene animate, jongleuri, magicieni), Muzica rămâne motorul principal al oricărei petreceri. Fie că se optează pentru un DJ, fie că se alege o formație care să performeze live, e foarte importantă alegerea, împreună cu părinții, a play-list-ului ce va condimenta evenimentul. Muzica trebuie gândită în așa fel încât să fie pe gustul tuturor, dar și să marcheze, prin alternarea stilurilor, trecerea de la un moment la altul din cadrul programului evenimentului. În domeniul formatii pentru nuntă sau al formațiilor pentru botez, Magic Orchestra poate fi, pentru cei din București, dar nu numai, alegerea ideală ce va garanta succesul muzical al petrecerii. Pe pagina Magicorchestra.ro  puteți găsi numeroase informații și oferte legate de repertoriu, interpreți și moderatori, programe muzical-artistice variate, sonorizări profesionale, pachete promoționale, precum și detalii legate de tarifele percepute (formație botez pret).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.