Tractari auto: Tarife minime, servicii de top. Alege AloTractari.ro!

Cine nu s-a confruntat macar o data cu o pana sau cu o defectiune tehnica importanta care nu poate fi remediata fara ajutorul unei echipe profesioniste? Cine nu a fost nevoit sa stea macar o data in ploaie pentru ca bateria nu mai are curent? Pentru astfel de situatii exista firmele de tractari care intervin in cel mai scurt timp si care vin in ajutorul soferilor neputinciosi.

Potrivit Alotractari.ro preturile pentru astfel de servicii sunt unele accesibile oricarui buzunar. De exemplu, pentru o tractare contractul se stabileste in functie de greutatea autovehiculului, iar sumele pornesc de la 90 lei si ajung pana la 220 lei. Daca soferii decid sa faca o programare cu cel putin 3 zile inainte, au parte de un discount de 10 % din pretul final. Mai mult decat atat, pentru zonele din afara Bucurestiului se achita suplimentar o taxa de 1.5 lei/km in functie de destinatia finala.

Acesta este cel mai performant serviciu de tractari auto Bucuresti. In maxim 30 de minute de la sesizare, o autospeciala dotata cu toate echipamentele se deplaseaza la locul interventiei si constata in mod gratuit defectiunile tehnice. Daca problemele nu pot fi remediate pe loc, acestia recomanda tractarea pana la un service autorizat acolo unde masina va avea parte de cele mai bune ingrijiri.

Este important de precizat faptul ca daca soferii decid sa aleaga un service partener, pretul tractarii se anuleaza ceea ce reprezinta un mare avantaj, mai ales atunci cand bugetul este limitat. Masinile sunt asigurate in timpul transportului cu polita CASCO asfel incat nu exista nicio problema care ar putea sa ii sperie pe proprietari.

Echipa Alo Tractari este la dispozitia ta 24 de ore / 7 zile pe saptamana!

Se efectueaza inclusiv tractari auto non-stop. Un operator se afla in permanenta la dispozitia soferilor si le ofera cele mai utile informatii. Chiar daca afara ploua sau ninge, chiar daca este ora 3 dimineata sau este duminica, echipele specializate sunt pregatite sa vina in ajutorul soferilor ghinionisti.

Se pot inchiria chiar si masini daca soferii trebuie sa lase autoturismele in service pentru o perioada mai lunga de timp. In functie de preferinte, exista o intreaga flota de masini care asteapta sa fie alese. Se poate realiza chiar si o oferta personalizata in cazul in care clientii au anumite pretentii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.