Cum poate fi transformata mansarda?

De ani de zile mansarda a fost considerat un loc pentru depozitarea amintirilor frumoase, fotografiilor uitate de oameni sau a lucrurilor de existenta carora membrii familiei uitasera demult. În timpul copilariei, mansarda este folosita ca si un loc de joaca, de ascunzis si de intimitate. In prezent mansardele sunt utilizate ca si spatii de depozitare.

Mansarda trebuie sa arate elegant si sa die un spatiu chic in care se poate si locui la nevoie.

Podul nu trebuie sa mai fie o incapere de care multa lume se fereste sa o amenajeze pentru locuit ci mai degraba un spatiu suplimentar in care membrii familiei isi pot gasi linistea.

Un dormitor amenajat la mansardă are toate sansele sa semene cu o camera de dormit regală. În funcție de înălțimea podului, se poate aseza pe podea un covor confortabil impreuna cu o saltea groasa, o idee mult mai buna decat instalarea unui pat conventional. In zonele tropicale si tarile cu un climat mai cald, aceasta idee este deja pusa in aplicare. Mansarda trebuie sa aiba suficienta lumina, sa arate impecabil, cu pereti varuiti in culori deschise, calde, astfel incat, alaturi de o mica masuta cocheta din lemn cu o vaza cu flori in mijloc sa creeze atmosfera unui iatac perfect. Mansarda poate fi utilizata ca si un dormitor pentru oaspeti ideal pentru noptile in care prietenii raman la dvs.

Pentru cei care vor sa gaseasca un mod complet neconventional de a folosi mansarda, aceasta incapere poate fi transformata intr-o sala spa. După o zi de lucru grea sau în timpul weekend-ului aveți acum un loc unde sa va odihniti picioarele dureroase precum și restul corpului. Nu veți regreta niciodată aceasta transformare, pentru că acum puteți spune cu adevărat „la revedere” acelor spa-uri urbane care au preturi exagerate pentru serviciile oferite.

De ce sa nu va bucurati de un spa perfect acasa, amenajandu-l in mansarda? Aprindeți câteva lumânări, dacă este posibil, parfumate, presărați trandafiri sau esenta de iasomie în cadă și puneți muzică relaxantă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.