Calculatoare second hand potrivite pentru jocuri

Desi multi dintre pasionatii de jocuri pe calculator considera ca trebuie sa aiba ultimul model de computer pentru a se juca si pentru a se relaxa folosind diferite aplicatii, iata ca acum acest lucru este posibil cu o investitie minima. Cu cateva sute de lei, pe site-ul It-sh.ro sunt disponibile calculatoare second hand de ultima generatie, cu posibilitatea de a fi instalate si jocuri atat in reteaua online cat si offline. Pe langa aceste calculatoare, sunt disponibile si laptopuri second hand performante, precum si monitoare, multifunctionale sau imprimante.

Calculatoare second hand pentru gaming

Incredibil dar adevarat! Calculatoarele pentru gaming nu mai costa mii de lei, ci doar cateva sute! Acum sunt disponibile in oferta magazinelor online de specialitate si au placa video dedicata, procesoare intel core i3, i5 sau i7, chiar si cu posibilitatea unui upgrade de placa video, memorie sau hard disk.

Cele mai bune calculatoare pentru gaming erau, pana nu demult, disponibile in marile magazine de specialiatte sau in magazinele online la preturi incredibil de mari. Acestea insa asigurau o experienta de neuitat utilizatorilor. Acum, calculatoarele pentru gaming sunt mai accesibile decat niciodata, fiind perfecte pentru persoane de toate varstele care au o singura pasiune in comun – gamingul.

Calculatoarele pentru gaming au o reputatie foarte buna pentru performantele oferite, au un raport pret-performanta foarte bun, dar si o garantie suficient de mare pentru a fi utilizate pe o perioada indelungata. Asadar, pentru a juca cele mai noi aparitii, chiar si cele care cer performante maxime ale calculatoarelor, exista varianta de a le comanda la mana a doua. Majoritatea au o capacitate RAM suficient de mare, placa video dedicata, porturi suficiente pentru a conecta accesorii si dispozitive excelente.

Cu siguranta pentru gamerii impatimiti achizitionarea unui calculator la mana a doua special conceput pentru jocurile video va fi o alegere perfecta atat pentru bugetul familiei cat si pentru propria lor placere. Jocurile pe calculator sunt o noua metoda de realaxare si o activitate preferata atat de adolescenti cat si de persoanele trecute de prima tinerete.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.