Top 3 lucruri la care sa fii atent cand ai nevoie de un cadru ortopedic

Inainte de a cumpara un cadru ortopedic, recomandat este ca oamenii sa se intereseze foarte bine in privinta modelelor pe care le au la dispozitie si sa stie la ce sa fie atenti. Aceste dispozitive medicale sunt variate, in functie de nevoile persoanelor care le vor folosi si sunt impartite in mai multe categorii.

Care este inaltimea ideala?

Pentru ca oamenii sa se poata folosi cu incredere de un cadru de mers, ei trebuie sa opteze pentru unul care este suficient de inalt, incat sa se sprijine pe el cat mai bine. In acest sens, utilizatorii trebuie sa aiba in vedere faptul ca dispozitivele medicale pot avea inaltimi fixe sau pot fi reglabile pe inaltime.

Din ce materiale sunt realizate?

Daca modelele din aluminiu sunt extrem de populare, intrucat sunt usoare si avantajoase ca pret, cele din otel sunt mai grele, insa ofera mai multa stabilitate. Cel mai bine este ca oamenii care au nevoie de cadre de mers sa se gandeasca la cat de des urmeaza sa le foloseasca si unde. In functie de raspunsul la aceasta intrebare, ei vor sti care este varianta potrivita pentru ei.

Cadru ortopedic fix sau mobil?

Pe lista detaliilor care pot contribui la alegerea celor mai bune cadre de mers se numara si faptul ca acestea pot fi mobile sau fixe. De exemplu, modele din prima categorie sunt prevazute cu roti in partea din fata, putand fi miscate prin simpla ridicare a partii din fata.

Cadru ortopedic | Cadru de mers | MagazinulOrtopedic.ro

cadru ortopedic

Ele sunt excelente pentru a fi folosite pe distante mai lungi: atunci cand oamenii obosesc, nu trebuie decat sa puna cadrele pe pamant. Cat depre dispozitivele fixe, acestea sunt usoare si sunt recomandate mai mult pentru distantele scurte parcurse in casa sau, cel mult pentru a merge pana la magazinele din proximitatea casei.

MagazinulOrtopedic.ro are o gama larga de produse excelente pentru persoanele cu probleme locomotorii, oferindu-le acestora solutii prin care sa se poata deplasa fara ajutorul celor din jur. Independenta este esentiala: oamenii au nevoie sa poata desfasura activiti singuri, astfel incat sa se simta mai bine din punct de vedere fizic si psihic!