Gata cu plictiseala

Cand un lucru nu ne atrage, primul impuls este de a-l lasa balta sau de a pleca cat mai departe cu putinta de langa el. Asta este si in cazul in care avem ceva de invatat. Cu cat este mai plictisitor un obiect, cu cat ne displace mai mult, cu atat ne este din ce in ce mai greu sa aflam ceva despre el sau sa ii descoperim tainele. Lucrurile se schimba atunci cand o facem cu placere, cand ne este starnit interesul din ce in ce mai mult.

Si asta ni se intampla si la maturitate, sa nu mai spun de perioada copilariei. Ca si copil, te atrage orice, dar daca nu-ti capteaza atentia in niciun fel, iti dispare si interesul pentru acel lucru. Dar, daca nu te plictiseste si reuseste sa te atraga in continuare, atunci lucrurile sunt total opuse. Iar, ca si copil ai foarte multa energie si ai trece cat ai clipi de la un lucru la altul. La altul care iese in evidenta.

Echipa din spatele site-ului vladimedgroup.eu este constienta de aceste lucruri, iar din acest motiv pune la dispozitie variate materiale didactice pentru a va ajuta sa va invatati copilul cat mai usor. Printre ele sunt si table interactive ce reusesc sa mentina atentia copilului, iar acestuia ii va face placere sa le utilizeze cat mai mult. Faceti sa para totul ca o joaca, iar atunci, distrandu-va, va retine mult mai usor noile notiuni. Iar daca ii face placere, o sa doreasca sa se intample cat mai des.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.