Articole de vestimentatie care nu se demodeaza niciodata

Daca o persoana si-ar innoi garderoba in fiecare luna, in concordanta cu toanele modei, nu i-ar mai ramane loc pentru nimic altceva si conturile sale ar fi vesnic goale. Or, ideea este ca moda sa o ajute, sa se serveasca de ea pentru a arata cat mai bine, nu sa devina sclava a ei.

Orice ar spune insa redactorii revistelor de moda, orice persoana are anumite haine la care nu va renunta niciodata si care le aminteste de anumite perioade din viata ei pe care nu vrea sa le uite. Astfel de articole vestimentare pot fi o pereche de jeansi sau o geaca de piele.

In anumiti ani s-au purtat blugii skinny, iar apoi boyfriend, e irelevant. Caci, si-n epoca skinny, si-n epoca boyfriend, se puteau purta in continuare jeansii clasici, bleumarin, fara sa deranjeze pe nimeni.

Iata o lista de articole la care nu trebuie sa renunte nimeni, caci nu se vor demoda niciodata.

1. O pereche de tenisi.

N-au mai iesit din dulapurile nimanui din anii ’90 incoace. Ca sunt Converse sau alta marca, daca sunt de piele, se continua purtarea lor si iarna, cand vremea permite acest lucru. O pereche de jeansi si o camasa lejera si lookul este gata.

2. Geaca de piele

Care poate fi purtata la orice mai nou, nu numai intr-o tinuta rock. Chiar si la fusta tutu. Sau la jeansi si botine. Are istorie, are clasa, iar asta nu dispare.

3. Bluza de marinar

Sau «la mariniere». Orice fata sau femeie, si chiar si barbatii, au cel putin una in dulap. Mai groase sau mai subtiri, pentru toate anotimpurile. Acest tip de bluza binedispune pe oricine, pur si simplu. Si este atat de versatila. Merge si la jeansi cu tenisi, si la o fusta clos cu pantofi cu toc.

4. Trenchul

Nu trebuie sa fie de la Burberry. Orice trench, model clasic, merge. Cu jeansi si tocuri, devine o arma de seductie. In masa. Pe strada, orice domn va intoarce capul catre o femeie care il poarta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.