Accesorizarea tinutelor cu gulere de blana

Nu exista nicio indoiala ca blanurile si-au castigat un loc pe podium in lumea modei. Cu toate acestea atunci cand oamenii se gandesc la moda in ceea ce priveste hainele de blana, au in minte haine, nu accesorii. Este o nedreptate! Accesoriile, precum gulerul de blana, sunt la fel de frumoase si importanta ca insasi haina. Este la fel de versatil, daca nu chiar mai mult decat blana. Poate fi combinat cu orice tip de imbracaminte, iar efectul va fi senzational. Echipa Carolina Design propune cateva modalitati de a accesoriza imbracamintea obisnuita cu un guler de blana!

Potrivirea unui guler de blana cu o haina simpla o va scoate din anonimat pe cea din urma. Desigur, unul dintre cele mai importante elemente ale modului de accesorizare este potrivirea culorilor. Haina si gulerul intotdeauna vor iesi in evidenta spre deosebire de restul imbracamintei, in acest caz, cea mai buna forma de contrast ar fi, probabil, o haina viu colorata cu o bluza monocrom si niste pantaloni inchisi la culoare. Este posibila si varianta inversa, cu o haina si un guler inchise la culoare si pantaloni, rochii, pulovere colorate.

Uneori nu este nevoie sa purtati haine foarte groase si o haina de blana, mai ales in zilele de primavara timpurile, tocmai de aceea o rochie este oricand o alegere buna. In aceste situatii se recomanda aplicarea gulerului de blana direct pe rochie. Pentru a completa aspectul puteti adauga colanti si pantofi sau cizme elefante. Odata ce vremea se incalzeste, tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti din dulap gulerul sau vesta de blana naturala!

www.carolinadesign.ro | Haine blana naturala

Magazinul Carolina Design sta la dispozitia tuturor clientelor care doresc sa isi imbunatateasca stilul vestimentar cumparand haine de blana. Lucrurile sunt mai simple decat va asteptati pentru ca toti angajatii sunt pregatiti in a va oferi sprijinul necesar celei mai bune alegeri si unei investitii de durata. Pe site-ul Carolinadesign.ro veti gasi multe detalii despre serviciile oferite, oferte, reduceri si stoc disponibil!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.