Vrei sa vizitezi Sighisoara? Fa excursia la volanul unei masini inchiriate din Sibiu!

Un loc plin de istorie si cu o incarcatura spirituala mare, Sighisoara este unul din cele mai frumoase si mai autentice locuri din Romania care poate fi vizitat la volanul masinii personale sau a unei masini de inchiriat din Sibiu. Fiind aproape de Sighisoara, Sibiu este un oras care ofera turistilor nu numai posibilitati de cazare, cat si posibilitati de inchirierea a autoturismelor folosite in concediu sau in vacanta in care isi propun sa viziteze cetatea si in care se indragostesc iremediabil de acel loc pe care il vor vizita toata viata.

Sighisoara este un loc de poveste, un loc drag, de suflet, in care turistii vin sa il vada pe Dracula, sa faca o poza la Turnul cu Ceas sau sa descopere istoria Cetatii.

Turnul cu Ceas si Casa cu Muscate – locuri deosebite ce pot fi vizitate la volanul unei masini inchiriate din Sibiu

Turnul cu Ceas este unul din obiectivele turistice pe care toti cei care viziteaza Sighisoara il apreciaza si il pozeaza. O data ajunsi la Turnul cu ceas la volanul masinii inchiriata de la compania WLC cu adresa virtuala Sibiu-rentacar.ro, turistii vor dori sa urce in simbolul orasului in care este gazduit Muzeul de Istorie, singurul in cadrul careia exista o expozitie amenajata pe verticala.

Masini de inchiriat din Sibiu | Rent a car Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

rent a car Sibiu

In Turnul cu Ceas turistii vor avea parte de o priveliste superba a cetatii si intregului oras si mai ales isi vor regasi linistea in aceasta lume de poveste. Pe de alta parte, Casa cu Muscate este locul in care a trait 4 ani Vlad Dracul, locul in care exista si o fresca portret a celui mai celebru domnitor.

Turnurile vechilor bresle – obiective demne de vizitat in Sighisoara

Alte obiective demne de vizitat in Sighisoara este reprezentat de Turnurile vechilor bresle, denumite Turnul Tabacarilor, Cojocarilor, Croitorilor, Cositorilor, Franghierilor, Macelarilor, Cizmarilor si Fierarilor, pe care reprezentantii firmei Rent a car Sibiu le recomanda pentru povestile frumoase care abia asteapta sa fie descoperite de catre turisti.