Vrei ca masina sa arate impecabil? Un detailing auto prelungeste durata de viata a masinii!

Un detailing auto in Bucuresti presupune o curatare ca la carte atat a exteriorului masinii, cat si a interiorului acesteia. Firma CuratamPeLoc este cea care ofera acest serviciu. Este o firma de curatare cu o experienta de peste 5 ani, care are in cadrul sau un personal calificat ce stie exact cum sa ofere clientului un rezultat impecabil.

CuratamPeLoc foloseste cele mai bune solutii de curatat tapiterie auto, care nu lasa pete si stiu sa se comporte foarte bine cu cele mai fine fibre. In ceea ce priveste preturile serviciilor prestate de aceasta firma, cei interesati pot accesa site-ulĀ CuratamPeLoc.ro si pot afla toate informatiile dorite.

Ce presupune mai exact un detailing auto?

Dupa cum s-a mentionat si anterior, un detailing auto presupune o curatare amanuntita atat in interiorul masinii cat si in exteriorul acesteia. Masina este unul dintre acele obiecte cele mai importante, motiv pentru care se recomanda lasarea ei pe mainile unor profesionisti.

Un detailing interior presupune urmatoarele sarcini: aspirarea particulelor de praf din interiorul masinii, indepartarea petelor, samponarea tapiteriei, extractia murdariei si limpezirea acesteia. Urmeaza apoi uscarea tapiteriei. Se vor aplica dupa uscare diverse protectii suplimentare, mai ales daca masina prezinta deteriorari.

Detailing auto in Bucuresti | CuratamPeLoc.ro

detailing auto in Bucuresti

Aceste solutii vor proteja masina impotriva problemelor ce pot aparea la exteriorul acesteia. De asemenea, vor proteja si impotriva razelor ultraviolete care afecteaza luciul si vopseaua.

Se va face si un detailing la motor. Protectia sa este extrem de importanta. Firma de curatare CuratamPeLoc va aplica un tratament astfel incat toate componentele din cauciuc sau plastic sa isi recapete toata stralucirea. Acest tratament va proteja componentele timp de cel putin 6 luni.

In concluzie se poate spune ca firma CuratamPeLoc ofera clientilor sai numai rezultate impecabile, masinile aratand ca noi. Echipamentele folosite de aceasta firma sunt profesionale si nu prezinta riscul patarii tapiteriei sau deteriorarii acesteia. Cei ce isi doresc o masina curata si bine intretinuta, pot apela cu incredere la serviciile acestei firme de curatare.