Vizita la stomatolog este obligatorie

Foarte multi oameni admit cu nonsalanta faptul ca nu au trecut niciodata pragul unui cabinet stomatologic. Din pacate, acest fapt se datoreaza fie fricii, fie lipsei de educatie. Este important de inteles ca sanatatea orala nu trebuie neglijata si ca dantura trebuie ingrijita in mod corespunzator.

Cei care ajung intr-un final la stomatolog, ajung cand durerea este prea mare si cand medicul nu mai poate face nimic pentru a salva dintele. O statistica arata ca 1 din 3 romani are cel putin un dinte lipsa. Din punct de vedere estetic se vede foarte urat, iar din punct de vedere medical exista un risc enorm ca dantura sa se strice, iar dintii sa migreze pentru a acoperi spatiul gol.

De aceea este recomandat ca o data pe an sa se mearga la un control de rutina care sa includa o consultatie in vederea examinarii cavitatii bucale, precum si un detartraj profesionist. Eliminarea tartrului este esentiala pentru sanatatea gingiilor, dar si pentru mentinerea unei respiratii proaspete.

In cazul in care, din pacate, nu mai exista nicio alta sansa, se poate apela, fara nicio problema la un implat dentar. Plaza Dente, cabinet stomatologic sector 6 este specializat in implantologie si pune la dispozitia clientilor cele mai noi materiale si cele mai curate conditii.

Intregul procedeu de implantare a noului dinte nu este dureros gratie anesteziei folosite, dar este destul de anevoios si poate dura chiar si cateva luni. Gingia are nevoie de timp pentru a accepta noua radacina metalica si pentru a nu o respinge. Doar daca totul in regula se poate trece la montarea coronitei propriu-zise.

Cu o simpla accesare pe www.plazadent.ro se poate cere o oferta implanturi dentare. Se poate face un calcul estimativ, dar, la final, pretul este stabilit dupa evaluarea intregii lucrari. Costurile pot fi usor ridicate, dar rezultatul final este impresionant si merita orice efort.

Un zambet larg si stralucitor si o dantura impecabila sunt cartea de vizita a oricarui om. Nimeni nu trebuie sa se simta complexat sau frustrat de aspectul dintilor, motiv pentru care programarea la un medic dentist este singura solutie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.