Un cabinet stomatologic unde serviciile sunt de inalta clasa – Elveto Dent

Tineri sau varstnici, batrani sau copii, femei sau barbati, toata lumea are probleme cu dantura. Si acestea pot fi rezolvate intr-un singur mod: printr-o vizita la medicul dentist. Pentru cei care nu sunt multumiti de serviciile de care beneficiaza din partea cabinetului stomatologic pe care il frecventeaza, exista oricand si o varianta alternativa: clinica Elveto Dent asigura pacientilor rezolvarea problemelor cu care se confrunta. Mai multe detalii despre cum decurge un implant dentar sau o extractie masea, despre preturi si durere gasiti pe site-ul Cabinetstomatologicsector2.ro.

Extractia de masea urmata de implantul dentar – solutia oamenilor moderni

Unele lucruri nu decurg asa cum si-ar inchipui cei implicati direct intr-o anumita problema. Spre exemplu, o masea cariata care nu este tratata la timp poate da complicatii, care pot rezulta in extractia acesteia si inlocuirea ei cu un implant dentar.

Acum, extractia de masele decurge foarte placut, fara durere, curat, cu instrumentele sterilizate perfect, cu aparatura noua, moderna, cu metode de anesteziere deloc periculoase. Dupa extractia maselei si vindecarea locului, se incep procedurile pentru implantul dentar. Un implant dentar poate fi optiunea potrivita oricarui adult, care a implinit deja varsta de 18 ani si nu sufera de nicio afectiune grava si care isi doreste sa zambeasca, sa manance si sa vorbeasca cu incredere.

Implantul dentar implica de fapt inlocirea radacinii dintelui sau a maselei pierdute, cu o bucata dintr-un material foarte dur, de care se prinde coroana dentara special creata in laborator, astfel incat incadrarea sa fie perfecta. Astfel nimeni nu trebuie sa se teama de pierderea unui dinte si imposibilitatea inlocuirii acestuia, de un aspect inestetic si de posibilele reactii ale prietenilor, rudelor si colegilor de munca.

Asadar, cei care au nevoie de o extractie masea de minte si nu indraznesc sa faca acest pas din cauza fricii de durere, cei care isi doresc un implant dentar insa nu au ales aceasta varianta din considerente financiare, sunt invitati acum sa isi indeplineasca dorintele si sa beneficieze de cele mai bune servicii, la preturi decente, cu plata in rate!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.