Twin Dent – un cabinet stomatologic din zona 13 septembrie a capitalei

In Bucuresti exista o multitudine de clinici stomatologice unde pacientii au parte de servicii de calitate, personalul medical avand calificarea necesara pentru a oferi, de fiecare data, solutii optime pentru tratarea diferitelor probleme dentare. Spre exemplu, Twin Dent, un cabinet stomatologic din 13 septembrie este unul dintre locurile in care pacientii pasesc de fiecare data cu incredere si optimism.

Punctele forte – preturile practicate, aparatura de top, personalul experimentat

Costurile tratamentelor dentare sunt, de multe ori, destul de ridicate si depasesc bugetul mediu al unei familii. Prin urmare, foarte multi pacienti aleg sa ignore problemele cu care se confrunta din lipsa banilor. Medicii de la Twin Dent vin in ajutorul acestora cu preturi mai mult decat avantajoase. Conform informatiilor disponibile pe site-ul TwinDent.ro, clientii se pot bucura inclusiv de unele promotii, disponibile in anumite perioade ale anului. Suna bine, nu?

In plus, cabinetul este dotat cu aparatura de top astfel ca serviciile oferite se ridica la standardele europene. Interventiile medicale se desfasoara simplu, fara nicio urma de durere, rezultatele fiind cu adevarat spectaculoase. De asemenea, materialele folosite sunt noi si performante ceea ce inseamna ca lucrarile au o garantie extinsa de viata. Implanturile, spre exemplu, pot rezista fara probleme pana la 20-25 de ani tocmai datorita acestormateriale.

Cabinet stomatologic din 13 septembrie | clinica dentara din Cotroceni | TwinDent.ro

Cabinet stomatologic din 13 septembrie

In cadul Twin Dent, o clinica dentara din Cotroceni, serviciile cele mai des solicitate sunt urmatoarele: chirurgie, endodontie, implantologie si estetica dentara. Pacientii care isi doresc sa afiseze un zambet alb si stralucitor asemanator vedetelor de peste Ocean aleg sa isi albeasca dintii intr-un mod profesional. O astfel de interventie dureaza o ora, iar rezultatele sunt vizibile. Dintii ajung sa isi modifice culoarea cu pana la 4-5 nuante, efectul fiind cu adevarat spectaculos. Pacientii intineresc parca instantaneu si capata mai multa incredere in fortele proprii atunci cand isi privesc zambetul in oglinda. Intreaga procedura dureaza aproximativ o ora, totul realizandu-se in cele mai sigure conditii.

Pentru ca rezultatul sa se mentina pentru o perioada indelungata de timp, pacientii ar trebui sa evite in primele zile sa consume bauturi care pateaza (cafeaua sau vinul rosu) sau alimente colorate, cu precadere rosiile sau salatele.