Trucuri pentru a oferi copiilor o vizita placuta la dentist

Mersul la stomatolog in mod regulat este esential pentru a mentine dintii sanatosi si un zambet frumos. Cu toate acestea, copiii care nu sunt familiarizati cu medicul dentist, au adesea frica de acest moment. Este si firesc: trebuie sa se aseze pe scaunul unui strain, sa accepte ca gura sa fie invadata de diverse instrumente metalice si care mai scot si sunete si sa coopereze cu o persoana pe care nu au mai vazut-o vreodata. Desi la DentaGo, pedodontie in Orizont, se aplica tot felul de strategii cu scopul de a-i face pe copii sa se simta bine, ar fi bine sa incepeti acomodarea inca de acasa folosindu-va de urmatoarele sfaturi!

Duceti copiii la stomatolog de la varste fragede! Familiarizarea micutilor cu ceea ce se intampla la dentist nu va avea decat beneficii pe termen lung in ceea ce priveste acceptarea acestui obicei. Mai mult, mersul precoce la dentist va asigura faptul ca dintii sunt ingrijiti in mod corespunzator. In general, copiii trebuie sa aiba prima vizita la dentist atunci cand erup primii dinti. Din acel moment, ar trebui mers la fiecare sase luni, iar devenind o rutina, acest obicei ii va face mai receptivi si dispusi sa colaboreze cu specialistul.

Oferiti detalii intr-un mod cat mai simplu! Discutarea detaliilor despre vizita la stomatolog poate fi importanta pentru parinte, dar problematica pentru copil. Cand vine vorba despre o programare la medic, cel mai bine ar fi sa pastrati lucrurile cat mai simplu posibil, sa evitati detaliile care pot face copilul sa ezite sau care-l pot speria. Un pedodont cu experienta va avea intotdeauna grija sa ofere toate detaliile care conteaza in functie de interesele copilului. Desigur, acest lucru este valabil la varste mai mari!

Pedodontie in Orizont | stomatologie pentru copii in sector 6 | Dentago.ro

stomatologie pentru copii in sector 6

Programati o vizita de incercare! Inainte de orice intalnire cu medicul stomatolog, parintii ar putea dori sa faca o vizita la cabinet pentru a familiariza copilul cu mediul respectiv. Nimic gresit in aceasta dorinta! Puteti incepe cu un joc de rol in care sa folositi diverse instrumente si accesorii, alaturi de explicatii clare cu privire la importanta ingrijirii dintilor. Apoi, mergeti in vizita la cabinet, solicitati un tur al locatiei si poate chiar o discutie a celui mic cu stomatologul. In functie de dorinta acestuia, permiteti-i sa aleaga cand se va intoarce pentru un control ca la carte!

Accesati Dentago.ro pentru a face o programare la DentaGo, stomatologie pentru copii in sector 6. Daca nu ati mai fost in clinica, precizati acest lucru pentru ca personalul sa fie pregatit in a-i oferi copilului cea mai frumoasa experienta in acest sens!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.