Trei tipuri de extensii de par si ingrijirea lor

coafor la 1 Mai

Aplicare extensii de par natural

Orice femeie isi doreste la un moment dat un par mai lung decat il are in perioada respectiva si acest lucru este realizabil astazi datorita tehnicilor avansate de alungire a parului. In acest mod ne putem schimba radical infatisarea si putem experimenta diferite coafuri, fara ca parul sa aiba un aspect artificial. Daca pana acum extensiile de par erau proceduri costisitoare, rezervate doar vedetelor si persoanelor foarte bogate, astazi oricine poate beneficia de acest tratament de styling, care poate aduce imbunatatiri remarcabile pentru orice femeie.

Astfel, exista mai multe tipuri de extensii, care se deosebesc in principal prin modul de fixare.

Extensii clip-on

Acest tip de extensii de par folosesc clipsuri pentru a se prinde la baza parului natural. Acestea sunt cel mai usor de utilizat, pentru ca nu implica neaparat indemanarea unui stilist si oricine poate sa le prinda fara ajutor. Astfel, pentru a fixa aceste mese de par trebuie sa divizezi parul in mai multe sectiuni, astfel incat sa pornesti de la baza parului, catre crestet. Vei alege numarul de clame in functie de volumul pe care vrei sa il obtii. Avantajul principal al acestui tip de extensii este dat de posibilitatea de fixare si scoatere a extensiilor cu un efort minim.

Extensiile cu adeziv

Extensiile de acest fel se fixeaza la radacina firelor de par folosind o solutie de lipire, care face legatura intre parul natural si cel adaugat. Adezivul folosit poate fi de mai multe feluri, insa cel mai utilizat este cel pe baza de cheratina si cel pe baza de ceara. Totusi, este de preferat cel care foloseste cheratina, pentru ca este mai rezistent si se apropie mai mult de structura parului natural.

Extensiile impletite

Extensiile de par impletite nu implica folosirea adezivului si sunt alipite prin mici impletituri ascunse. Acestea creeaza un efect natural si de durata.

Pentru a beneficia de o aplicare extensii de par natural corect realizata si de lunga durata, iti recomandam Joya Salon, pe care il gasesti in Bucuresti intr-o zona centrala. Astfel, daca esti in cautarea unui coafor la 1 Mai, aceasta este cea mai buna alegere pentru tine. Acceseaza site-ul Joyasalon.ro si fa o programare, pentru a obtine look-ul pe care ti-l doresti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.