Top patru avantaje ale protezei dentare

Persoanele care, din diferite motive isi pierd dintii permanenti, dar vor sa se bucure in continuare de o masticatie corecta, de o vorbire usoara si, in acelasi timp, sa aiba un aspect placut, pot apela la o varianta moderna pentru inlocuirea acestora: protezele dentare. Este vorba despre o metoda prin care femeile si barbatii, deopotriva, isi pot completa golurile din cadrul cavitatii bucale, astfel incat sa aiba in continuare o viata normala si sa se bucure fara probleme de alimentele preferate.

In randurile ce urmeaza, persoanele interesate pot descoperi principalele avantaje de care au parte atunci cand opteaza pentru proteze. Informatiile sunt oferite de catre specialisti care lucreaza in cadrul clinicii Elveto Dent si pot sa asigure proteze dentare in sector 2, Bucuresti.

O dantura din nou completa

Cei care au unul sau mai multi dinti lipsa se pot bucura de un nou inceput atunci cand aleg protezele. Practic, dupa o perioada in care au suferit pentru ca nu au putut manca sau vorbi in mod corect, pacientii experimenteaza din nou cum e sa aiba dantura completa si, in acelasi timp, sa aiba un aspect placut din punct de vedere estetic, un aspect natural si confortabil.

Mai putine vizite la medicul stomatolog

Un alt avantaj al utilizarii protezelor este acela ca vizitele la medicul stomatolog se reduc considerabil. Dupa perioada de acomodare cu protezele, pacientii incep sa se obisnuiasca cu noua dantura si sa invete cum si la ce trebuie sa aiba grija pentru a-si proteja noii dinti. Protezele sunt foarte usor de intretinut: ele trebuie periate la fel ca dintii naturali, insa din cand in cand trebuie scoase, pentru ca gingiile sa se poate odihni.

Libertatea de a consuma orice aliment

Specialistii de la Elveto-dent.ro sustin faptul ca pacientii pot consuma orice aliment isi doresc, intrucat pe masura ce timpul trece, se obisnuiesc cu protezele, iar nivelul de sensibilitate de la nivelul dintilor scade considerabil. Daca atunci cand aveau goluri in cavitatea bucala, pacientii se fereau sa manance in oras, de teama sau pentru ca se simteau jenati, dupa cateva sedinte la cabinet stomatologic Colentina se pot bucura din nou de o dantura frumoasa si completa.

Proteze dentare in sector 2 | cabinet stomatologic Colentina | elveto-dent.ro

proteze dentare in sector 2

Proteze speciale pentru fiecare pacient in parte

Nu in ultimul rand, important de stiut este ca protezele sunt realizate special pentru fiecare pacient in parte, dupa un mulaj realizat pe dantura acestora. Astfel, riscurile ca protezele sa nu fie acceptate de organism sunt foarte scazute. Pe termen lung, pacientii se obisnuiesc foarte bine cu protezele, ajungand chiar sa le simta drept parte normala din cavitatea bucala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.