Top orase din Europa care sunt si mai frumoase acoperite de zapada

Exista unele persoane care sunt adepte ale caldurii, soarelui sau plajelor. Dar exista si unele persoane care nu vor sa renunte sa viziteze orasele iarna. Unele orase sunt cele mai frumoase pe timp de iarna, au cele mai frumoase targuri de Craciun si nu sunt chiar atat de aglomerate ca si in sezonul estival.

Care sunt cele mai frumoase orase din Europa acoperite de zapada?

Viena, Austria. Viena are unul din cele mai frumoase targuri de Craciun. Iar iarna, cei care ajung aici se pot delecta cu ciocolata calda si cu sachertorte, o prajitura cu ciocolata locala, pot asista la concrete de opera in aer liber si sa faca cele mai frumoase poze de vacanta cu castelul Schonbrunn si biserica Sfantul Charles acoprite de zapada.

Amsterdam, Tarile de Jos. Amsterdam este un loc cu adevarat magic in timpul sarbatorilor de iarna. Cei care ajung aici pot profita de cele mai frumoase canale sub zapada si de cele mai confortabile restaurante, in deplina liniste. Si un lucru e sigur- mancarea olandeza, copioasa, cu multa paine si cartofi este si mai satisfacatoare atunci cand este mai rece afara.

Tallinn, Estonia. Tallinn debordeaza practic de farmec, datorita castelelor sale cu turnulete si a pozitiei sale privilegiate la Marea Baltica. Orasul are unul dintre cele mai bine conservate centre istorice din Europa, multe dintre bisericile sale medievale si casele negustoresti fiind protejate de UNESCO. Privelistile din centrul orasului de la Castelul Toompea sunt magnifice in orice anotimp, dar sunt si mai frumoase sub un strat de zapada – de fapt, fac iernile reci din Baltica destul de suportabile.

Interlaken, Elvetia. Unele locuri din lume par pur si simplu sa fie facute doar pentru a fi vizitate pe timp de iarna si Interlaken este unul dintre ele. Orasul este destul de aproape de varfurile inalte din Muntii Alpi deci este un loc popular pentru activitatile de iarna.

Bergen, Norvegia. Bergen are tot ce tine de un oras din nord idilic. Are cladiri din lemn colorat, dar si cele mai frumoase privelisti asupra fiordurilor din jur. Orasul este frumos si pe timp de vara, dar iarna este cel mai bun anotimp pentru a-l vizita deoarece se poate admira aurora boreala.