Top 5 software de comunicare video

Facebook a anuntat un mare ”corporate rebranding” va deveni ”Meta” si incepe sa ofere realitate virtuala pentru munca si divertisment. Avand in vedere starea delicata a lumii in acest moment, din ce in ce mai multe posturi si profesii lucreaza la distanta, studentii trec la invatamant la distanta, formare video online, interviuri video, intalniri video, streamingul a devenit standard.

Toate acestea se fac pentru adaptarea la noua normalitate. In acest sens, in randurile urmatoare este prezentat un clasament top 5 al software-urilor de comunicare video.

5. Intalniri virtuale cu ezTalks

Poate ca cele mai puternice puncte forte ale ezTalks Meetings sunt progresul tehnologic continuu si angajamentul neclintit al dezvoltatorilor sai de a introduce functii de ultima ora si protocoale de videoconferinta de ultima generatie.

Software-ul este pe deplin compatibil cu dispozitivele Android si iOS si are o interfata de utilizator extrem de usoara si simpla, chiar si pentru utilizatorii noi fara experienta in software-ul de comunicatii video.

4. Skype

In ciuda notorietatii Microsoft, in ciuda unui modest loc al patrulea in acest clasament, Skype ramane in continuare unul dintre cele mai populare software de comunicare audio-video.

Skype este in esenta gratuit, dar Skype for Business este probabil deja familiar pentru multi utilizatori. Versiunea business duce caracteristicile standard gratuite ale platformei la nivelul urmator.

3. GotoMeeting

Acest software usor de utilizat are mai multe avantaje importante fata de concurentii sai, inclusiv functiile sale de vot si „ridicarea mainii”. In plus, GoToMeeting permite un numar nelimitat de intalniri video si ofera acestor intalniri criptare end-to-end.

2. Microsoft Teams

Microsoft Teams este un instrument cuprinzator de chat la locul de munca, dar optiunea sa de videoconferinta este la fel de convingatoare si puternica. Utilizatorii pot incepe conferinta video direct din chat-urile lor.

1.Zoom

Este regele videoconferintelor. Are suport pentru sistemul de operare Chrome si Linux pentru o flexibilitate sporita si criptare securizata (SSL) pentru a asigura comunicatii securizate.

Platforma se mandreste, de asemenea, cu videoclipuri impecabile, sunet clar si capabilitati de partajare instantanee, care o fac optiunea preferata de videoconferinta.