Top 3 cele mai frumoase obiective din Paris

Parisul este o destinatie romantica, dar si interesanta din punct de vedere arhitectural, pe care nimeni nu trebuie sa o rateze. Turistii care vor sa se bucure de atmosfera pariziana, de muzica boema, dar si de produsele delicioase de patiserie de aici trebuie sa-si rezerve cel putin cateva zile pentru vizitarea capitalei Frantei. In randurile urmatoare, persoanele care nu au ajuns inca aici pot descoperi care sunt principalele obiective turistice pe care trebuie sa le aiba in vedere atunci cand ajung in Paris, astfel incat sa se bucure de o experienta de neuitat!

Turnul Eiffel

Fara indoiala, Turnul Eiffel este cel mai impozant simbol al Parisului, fiind locul in care toata lumea isi doreste sa ajunga atunci cand pasesc in acest oras. Inaugurarea obiectivului turistic a avut loc in anul 1889, atunci cand se implineau 100 de ani de la Revolutia Franceza. Pentru ridicarea acestui turn au muncit peste 300 de oameni si s-au folosit mai bine de 15.000 de piese care au fost imbinate cu peste 2,5 milioane de nituri. Potrivit ultimelor statistici, peste 6 milioane de oameni vin aici anual pentru a se bucura de conceptul lui Gustave Eiffel, cel care proiectat turnul.

Muzeul Luvru

Camin al celor mai spectaculoase piese de arta din lume, Muzeul Luvru este cunoscut la nivel mondial. Desi odinioara era folosit drept resedinta regilor Frantei, in prezent, cladirea gazduieste unele dintre cele mai frumoase lucrari de arta care sunt semnate de nume importante din domeniu. Cu siguranta toata lumea isi doreste sa vada celebra Mona Lisa, lucrarea care a starnit numeroase controverse, iar aici este locul in care acest lucru devine posibil.

Champs Elysees

Champs Elysee este cel mai important bulevard din Paris, cunoscut pentru opulenta de aici si pentru celebrele magazine de moda in care trebuie sa ajunga toti pasionatii de fashion. Intins pe o distanta destul de mare, bulevardul ofera turistilor posibiltiatea de a vedea inclusiv Place du Concorde, parcul Jardin des Champs Elysees, dar si celebrul Arc de Triumf. Recomandat este ca turistii sa isi aloce o zi intreaga pentru a se plimba agale pe acest bulevard si, daca vor sa fie in pas cu moda, isi pot cumpara piese vestimentare deosebite de aici!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.