Top 3 cele mai bune parcuri de distractii din Anglia

Majoritatea turistilor vin in Anglia pentru a descoperi Londra si suburbiile sale. Vizita tarii continua adesea de-a lungul coastelor, precum Cornwall, cu descoperirea stancilor din Easbourne, a castelelor medievale si a satelor tipice. Aceste vizite sunt obligatorii, dar turistilor le este recomandat sa adauge un pic de originalitate. Cum altfel decat cu un parc de distractii din Anglia?

Pentru ca vizitatorii sa petreaca timpul distrandu-se cu familia sau prietenii, parcurile de distractii din Anglia completeaza cu usurinta un sejur cultural. La fel ca in Franta, oferta de divertisment este destul de substantiala. Anglia are multe parcuri de agrement unde turistii se pot distra!

  • Turnurile Alton

Situat in orasul Alton, locul de desfasurare a fost deschis in 1980. Acest parc de distractii acopera 202 hectare in total. Cu o astfel de zona, este cel mai mare parc tematic din Europa. Cu aproximativ treizeci de atractii, parcul prezinta 10 roller-coastere, cu circuite cu adevarat impresionante pentru a-i incanta chiar si pe cei mai indrazneti.

Impartit in mai multe zone, parcul include si un spatiu natural pentru plimbari frumoase. In cazul in care turistii s-au plictisit de plimbare, au si o a doua optiune, o gondola conecteaza rapid zonele intre ele. De acolo sus, se pot admira si frumoasele gradini englezesti care radiaza in tot parcul. Aceasta imagine face parcul atat de fermecator! Alton Towers ofera si o zona acvatica.

  • Conacul Drayton

Situat in Staffordshire, Drayton Manor ofera sase zone cu tematica familiala: ceva care sa incante tinerii si batranii! Cautatorii de aventura nu sunt lasati in afara. Exista roller-coasterul Shock Wave si Haos. Intre timp, cei mici se pot distra la Thomas Land. Aceasta zona cu 20 de atractii, care poarta imaginea mascotei parcului este dedicata in intregime copiilor mici!

  • Chessington World of Adventures

Situat la doar cativa kilometri de Londra, turistii pot ajunge cu usurinta la acest parc de distractii din Anglia. Format din 10 zone, acest loc de joaca este plin de o varietate de propuneri. Pe langa plimbari, turistii pot participa si la numeroasele spectacole. Plusul Chessington World of Adventures: tunelul acvatic care permite descoperirea animalelor marine! Aceasta infrastructura scufunda vizitatorii in inima florei si faunei marine.