Tipuri de proteze dentare

Protezele dentare reprezinta o solutie eficienta pentru inlocuirea dintilor lipsa si restabilirea functiei si esteticii dentare. Pierderea dintilor poate afecta in mod semnificativ sanatatea orala, functionarea normala a maxilarului si aspectul estetic al zambetului. Protezele dentare sunt dispozitive personalizate, concepute pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa si a restabili aspectul si functionalitatea dentara. Acestea pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi acrilatul, metalul sau ceramica, in functie de preferintele si necesitatile pacientului.

De ce sa alegeti Elveto Dent pentru proteze dentare in sector 2?

Clinica stomatologica Elveto Dent din sector 2, Bucuresti, se distinge prin urmatoarele avantaje: detine personal calificat, ofera consultatii personalizate, in ideea in care pacientii beneficiaza de consultatii amanuntite, in care medicii stomatologi evalueaza starea generala a sanatatii orale si discuta optiunile de tratament disponibile, utilizeaza materiale de inalta calitate pentru confectionarea modelelor de proteze dentare.

Tipuri de proteze dentare

Proteze dentare totale. Aceste proteze inlocuiesc toti dintii de pe o arcada, fie superioara, fie inferioara. Protezele totale sunt realizate dintr-un material acrilic gumat, care imita gingiile, si dinti artificiali, confectionati din acrilat sau portelan.

Proteze dentare partiale. Protezele partiale inlocuiesc unul sau mai multi dinti lipsa, fara a fi nevoie sa inlocuiasca toata arcada dentara. Acestea pot fi realizate din acrilat, metal sau o combinatie intre cele doua, si sunt sustinute de dintii ramasi prin intermediul unor sisteme de retentie.

Proteze dentare flexibile. Protezele flexibile sunt realizate dintr-un material termoplastic, care se adapteaza la forma gurii pacientului. Ele ofera un confort sporit si o estetica superioara, fiind o optiune populara pentru protezele partiale.

Proteze dentare implant-suportate: Aceste proteze sunt ancorate de unul sau mai multi implanturi dentare, oferind o stabilitate si o functionalitate superioara fata de protezele traditionale.

Proteze dentare in sector 2 | clinica stomatologica din Bucuresti | ElvetoDent.ro

Proteze dentare in sector 2

Si Elveto Dent, clinica stomatologica din Bucuresti, ofera o gama larga de optiuni pentru proteze dentare, adaptate nevoilor individuale ale pacientilor.

In concluzie, clinica stomatologica ElvetoDent.ro este o alegere excelenta pentru cei care cauta proteze dentare de calitate. Cu o echipa de experti Elveto Dent se asigura ca pacientii primesc proteze dentare personalizate, confortabile si estetice.