Tipuri de mouse-uri

Cand va ganditi la cele mai bune modalitati de a va actualiza computerul, cu siguranta nu va ganditi prea mult la cum sa obtineti un mouse bun. Mouse-urile sunt la fel, nu-i asa? Nu prea! Mouse-ul este una dintre cele mai utilizate componente ale hardware-ului. Nu ar trebui sa fie niciodata blocat sau stricat pentru ca altfel nu prea puteti accesa informatiile de pe computer. Inlocuirea mouse-ului va poate ajuta sa obtineti un randament mai bun, sa aveti succes la jocuri, dar si sa preveniti dureri ale incheieturilor mainii sau degetelor. Iata ce ar trebui sa stiti inainte de a cumpara un mouse potrivit!

Alegeti un mouse in functie de nevoi! Pentru majoritatea utilizatorilor, mouse-ul standard are trei butoane, in cazul in care rotita de derulare functioneaza si ca buton. Cu toate acestea, unele activitati specifice necesita un mouse special conceput, iar acesta trebuie cautat si studiat cu atentie!

Probabil ca gamerii sunt cele mai informate persoane cu privire la mouse si functiile acestuia. Un jucator bun poate fi si datorita mouse-ului pe care-l foloseste. Cel mai bun mouse pentru gaming va oferi beneficii ergonomice, ceea ce il face mai confortabil pentru sesiunile lungi de joc. Acesta va avea un senzor de calitate superioara, care ii imbunatateste precizia. Cel mai important, acesta va fi dotat cu butoane care sa usureze sarcinile.

Un alt tip de mouse este cel de calatorie. Cele mai multe sunt doar unitati standard cu doua sau trei butoane, nu au fir sau utilizeaza cabluri foarte scurte sau retractabile. Ele sunt, de asemenea, destul de accesibile pentru a le putea inlocui cu usurinta daca le pierdeti. Punctul principal al unui mouse de calatorie este capacitatea sa de a fi transportat intrucat nu ocupa prea mult spatiu in bagaj. Sunt foarte practice, insa nu sunt deloc recomandata pentru o utilizare zilnica.

calculator-ieftin.ro / Calculatoare second hand

Cele mai iubite mouse-uri sunt cele ergonomice, care ofera mainii si degetelor sustinerea necesara pentru activitati prelungite la calculator. Daca doriti un mouse nou, sau aveti nevoie de calculatoare second hand, laptopuri ori monitoare sh, le veti putea gasi pe toate accesand Calculator-ieftin.ro!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.