Solutia ideala pentru recuperarea persoanelor cu probleme locomotorii!

Recuperarea dupa un accident sau dupa o boala grava poate fi indelungata si dificila din toate punctele de vedere pentru pacienti. De aceea, specialistii au realizat dispozitive adaptate persoanelor cu probleme locomotorii, care sa le ajute pe acestea sa-si reia viata activa si sa se recupereze mai usor! Este recomandat sa se apeleze la un cadru de mers sau un cadru ortopedic potrivit, pentru ca organismul sa invete din nou cum sa se miste si cum sa-si redobandeasca puterea!

Ce este un cadru ortopedic?

In primul rand, pacientii trebuie sa inteleaga ca acest dispozitiv este realizat in mod special pentru a-i ajuta sa-si recupereze functiile locomotorii. Instabilitatea sau imposibilitatea de deplasare sunt doua din problemele de care sufera de obicei persoanele care aleg un astfel de dispozitiv. .

  • Cum trebuie ales dispozitivul ideal?

In primul rand, pacientii trebuie sa ia in calcul inaltimea pe care o au. Pe site-ul Magazinului Ortopedic Magazinulortopedic.ro exista mai multe variante dintre care se poate alege, indiferent daca cei ce sunt interesati de ele sunt adulti sau copii. Exista modele pentru orice tip de situatie! De regula, inaltimea este reglabila intre 75 de centimentri si 93 de centimetri.

  • Fix sau mobil

Magazinul Ortopedic are pe stoc modele pliabile, dar si fixe. Cele din prima categorie intrunesc doua functii esentiale: pot fi folosite atat in varianta fixa, cat si in cea mobila, care presupune ca impingerea alternativa a cadrului inainte.

  • Garantie

Toate produsele achizitionate de la Magazinul Ortopedic vin la pachet cu o garantie valabila cel putin douasprezece luni. Astfel, in cazul in care se intampla ceva, clientii nu trebuie decat sa contacteze reprezentatii magazinului la numarul de telefon 0736.923.956 pentru a semnala problema si, in functie de situatie, produsul poate fi reparat sau chiar inlocuit, daca este cazul.

Perioada de recuperare este una fizica, dar si psihologica in acelasi timp. Persoanele cu probleme locomotorii au nevoie de foarte multa vointa pentru a trece de barierele mentale si pentru a-si invata corpul din nou cum sa paseasca, cum sa aiba rabdare si cum sa atinga obiectivele propuse. Nimic nu este insa imposibil!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.