Sistemele antiincendiu

sisteme sprinklere

Instalatii antiincendiu

O casa sau un birou echipate cu instalatii antiincendiu inseamna siguranta. Conform statisticilor, doar daca aveti o alarma de incendiu in casa reduceti riscul de a muri in flacari cu jumatate. Peste jumatate dintre incendiile rezidentiale au loc deoarece locuintele nu sunt echipate cu echipamentele corespunzatoare de prevenire a focului.

Instalatiile antiincendiu sunt cel mai important lucru pe care il puteti face pentru a va proteja familia de incendii. Daca nu aveti o alarma in casa, acum este momentul sa va instalati cel putin una. Cel mai bine ar fi sa aveti cate o alarma in fiecare camera, sau macar la fiecare etaj la casei. Nu uitati ca aceastea functioneaza cu baterii obisnuite si ele trebuie schimbate aproximativ o data pe an (sfat: ca sa nu uitati, puteti sa le schimbati odata cu bateriile de la ceas). De asemenea, pentru a va asigura ca functioneaza corespunzator, aceste alarme trebuie testate cam o data pe luna. Asigurati-va ca toti membrii familiei recunosc sunetul ei si stiu ce sa faca atunci cand porneste.

Deaorece fumul se ridica de la sol, orice detector de fum trebuie pus cat mai sus, eventual pe tavan. In bucatarie puteti opta pentru niste alarme mai performante, care nu pornesc de la orice tip de fum, ci simt atunci cand temperatura a atins un punct critic. Unele obisnuite vor incepe sa sune atunci cand gatiti sau fumati o tigara.

Daca va renovati locuinta, puteti lua in considerare sa va instalati si sisteme sprinklere de la Instalmontaj.eu. In cazul in care nu stiti exact ce model se potriveste cu locuinta voastra, le puteti cere o parere specialistilor de acolo.

Pentru a fi pregatiti impotriva oricarui tip de foc, ar fi bine sa aveti si un stingator (sau mai multe) in casa. Se recomanda ca acestea sa fie pozitionate in zonele in care se foloseste focul, precum bucataria si camera cu semineul. Acestea functioneaza cel mai bine atunci cand focul inca nu s-a extins si este intr-un spatiu foarte mic. Totusi, daca aveti stingatoare in casa, va recomandam sa invatati sa le si folositi. Pentru cineva care nu a mai pus mana niciodata pe acest dispozitiv, s-ar putea sa fie destul de greu la inceput, insa va obisnuiti dupa cateva exercitii.

Reprezentant Instal Montaj Fire Solutions SRL Dan Ionita – Consultant Sisteme Protectie Incendiu

Pentru ofertare va rugam sa o contactati pe doamna Catalina Badila – Director Comercial

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.