Sfaturile expertilor pentru mentinerea longevitatii cauciucurilor

Uzura pneurilor este un fenomen natural pe care din pacate nu putem decat sa-l minimizam prin niste gesturi cotidiente , pentru a incerca sa mentinem pentru o perioada cat mai indelungata siguranta rotilor si longevitatea cauciucurilor si a anvelopelor. Pentru aceasta exista cateva solutii simple pentru o protectie maximala a cauciucurilor noi, fata de riscurile de uzura prematura.

Jante de otel

Incercati sa mentineti un grad de presiune la un dozaj corect, evitand supra sau sub umflarea pneurilor. Optati astfel pentru umflarea cu azot si verificati cel putin o data pe an daca automobilul dumneavoastra respecta acest nivel optimal. Umflarea cu azot a pneurilor prezinta numeroase avantaje fata de umflarea clasica cu aer comprimat.Azotul este un gaz inert ce nu atrage praful, uleiul si nici umiditatea.Este mult mai stabil decat aerul si reduce pierderea de presiune din pneuri. Dezumflarea este de pana la 4 ori mai rapida decat umflarea clasica cu aer.

Verificati de asemenea echilibrajul rotilor la fiecare schimbarea a anvelopelor. Verificati aderarea perfecta a anvelopei pe jantele de otel si mai ales corectati-va stilul de sofat, evitati franarea brusca, adoptati o conducere lina ce va menaja componentele si geometria vehiculului.

In cazul in care totusi un pneu cedeaza echipa de experti de la Anvelopaieftina.ro.

vaevalua in timp real daca este cu adevarat necesar o schimbare completa sau daca serviciul de vulcanizare poate repara incidentul.Serviciile propuse sunt convenabile si clientii pot alege soluti cea mai satisfacatoare, adaptata in functie de problema. Repararea unui pneu este de asemenea un gest ecologic si practic, iar daca schimbarea produsului este cu adevarat necesara, echipa noastra poate propune anvelope second hand, in perfecta stare de functionalitate.

In cazul in care un accident de pneu se produce pentru a-l schimba este necesar sa luati in calcul niste reguli de securitate de baza. Conduceti cu atentie, la viteza minima pana intr-un loc sigur, instalati triunghiul de semnalizare si vesta fluorescenta obligatorie. Blocati masina si blocati frana de mana, protejati- va mainile cu manusi si utilizati cricul pentru a deschide roata. Schimbati-o cu roata de rezerva si fiti siguri ca aceasta este suficient de umflata. Controlati cu atentie ca roata cea noua sa fie bine instalata si sa aiba aceeasi presiune ca tot restul, pentru a evita un dezechilibru al paralelismului automobilului. Desigur, solutia cea mai simpla este sa contactati Anvelopaieftina.ro si serviciul de vulcanizare mobila care va poate sari in ajutor in perioada rapida.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.