Sfaturi pentru un masaj complet senzual si intim

Bine ati ajuns la salonul erotic massage din Timisoara !Veti putea impartasi o experienta intima unica printr-o maniera senzuala si un profesionalism desavarsit. Masajul erotic este particular deoarece comunicarea se face cu atingeri delicate in zonele cele mai sensibilie si atragatoare. In afara placerii infinte pe care o veti simti, este o tehnica excelenta pentru cuplurile care vor sa se descopere mai bine de a intelege preferintele unuia altuia. Pentru a atinge deci al 9-lea cer descoperiti sfaturile experte ale maseuzelor noastre pentru desavarsirea unui masaj complet senzual si intim.

Erotic massage Timisoara

Pregatiti cu rigoare ritualul masajului erotic. Pentru a crea aceasta dimensiune erotica o experienta trebuie sa fie lunga si pasionala. Expertele noastre nu sunt simple aparate de masaj, acestea intra in contact intim cu clientul, il descopera, ii intelege preferintele si sensibilitatile si il conduce pe drumul unei placeri indescriptibile. Echipati-va cu accesorii pentru a pregati masajul. Locul unde il veti intreprinde trebuie sa fie adecvat amenajat, cu lumanari parfumate, o muzica romantica, prosoape curate si cearsafuri imaculate si uleiul de masaj care convine gusturilor partenerului.

Masajul este deci o atmosfera , inchideti camerele, pastrati o temperatura de confort termic agreabila, deconectati-va de telefoane si plonjati in penumbra pentru o ambianta si mai intima si senzuala. Evitati luminile agresive, instaurati o ambianta romantica, cu lumanari. Pentru un masaj erotic este primordial sa instaurati un dialog cu partenerul , un dialog intens si pasional. Puteti obtine un contact voluptos intre voi incepand prin mangaieri si priviri profunde, saruturi care va aduc mai apropare. Instalati obiectele pentru masaj la indemana. In timpul preliminariilor mangaiati-va corpurile in mod reciproc, cu varful degetelor. Incepeti cu spatele, umerii, coborati pe lungimea bratelor , fese, continuati cu coapsele si incheieturile. Lejeritatea masajului este cheia reusitei in aceasta prima etapa. Treceti la ungereaa cu ulei de masaj, pastrati intotdeauna contactul cu partenerul pe timpul atingerilor. Dispuneti astfel de sfaturile avizate ale maseuzelor noastre experte in masaj erotic, la salonul Iulia. Descoperiti propriile preferinte senzuale si puneti-le in aplicare, alegeti ritmul personal si miscarile ce va convin.

Salonul Iulia din Timisoara, Masaj-iulia.ro, va deschidem portile catre un univers de placere si relaxare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.