Serviciul „cumpar carti” si persoanele juridice

Anticariatele care isi promveaza activitate cu ajutorul anunturilor „cumpar carti vechi” se adreseaza oricui are carti de vanzare, indiferent ca sunt persoane fizice sau persoane juridice. In plus, acestea persoane nu trebuie sa aiba numai carti vechi in posesie, anticariatele achizitionand si carti cu aparitii mai recente.

Orice client care doreste sa isi vanda o parte sau intreaga colectie de volume detinute este bine-venit la Achizitii-Carti.ro, unul dintre cele mai active si serioase anticariate care cumpara carti. In plus, o echipa a acestuia se deplaseaza pana la domiciliul sau adresa indicata de client pentru a plati cash si a ridica volumele chiar in momentul vanzarii.

Cine sunt persoanele juridice care pot raspunde anunturilor „cumpar carti vechi”?

In principiu, orice companie, din orice domeniu, care are in posesie o biblioteca cu carti de care nu mai are nevoie. Acestea pot fi fie companii care au achizitionat anumite carti din sectorul lor de activitate, pe care le-au utilizat pentru instruirea angajatilor, fie librarii, edituri sau depozite de carti care au nevoie de spatiu pentru noile tiparituri sau isi lichideaza stocul.

Tocmai de aceea anunturile de acest gen pot fi formulate sub diferit forme, „cumparam carti la kilogram” fiind cel care se adreseaza direc acestui gen de client, deoarece la cantitati atat de mari nu se poate stabili pretul pentru fiecare bucata. Astfel, se poate negocia un pret agreat de ambele parti implicate in tranzactie.

Cumparam carti la kilogram | Cumpar carti vechi | Achizitii-Carti.ro

cumparam carti la kilogram

De ce apeleaza persoanele fizice la anticariate?

Sunt doua motive principale pentru care persoanele fizice apeleaza la serviciul de cumparari carti, promovat de anticariate. Acestea sunt reprezentate de banii primiti in schimbul volumelor vandute si obtinerea unui spatiu liber mai mare, care poate fi atat in biblioteca, dar care poate influenta aspectul intregii case.

Astfel ca suma de bani obtinuta poate fi reinvestita in pasiunea pentru citit sau oricare alta pasiune, in timp ce spatiul eliberat poate fi reamenajat dupa bunul plac. Totodata, pentru a-si vinde cartile, clientii – indiferent ca sunt persoane fizice sau persoane juridice – nu trebuie sa depuna nici un fel de efort, echipa anticariatului fiind cea care se deplaseaza la adesa clientului.