Reguli de respectat pe drumurile publice

Ati simtit vreodata ca sunteti singurul sofer bun de pe sosea si ca oricare alt sofer este lipsit de tact, prea incet sau prea rapid? In ciuda a ceea ce credeti, exista o sansa ca la un moment dat, fiecare sa gandeasca exact acelasi lucru despre el! Indiferent daca aveti multi ani de cand conduceti sau abia ati luat permisul, indiferent daca aveti o masina personala sau ati inchiriat una, tineti cont de cateva sfaturi venite din partea echipei ImaRentals, firma de rent a car Bucuresti!

Orice persoana care doreste sa inchirieze o masina, cu siguranta, este stapana pe situatie si nu se aventureaza in astfel de angajamente, mai ales ca va avea parte de un contract pe care trebuie sa il respecte. Asadar, daca sunteti nevoit sa inchiriati o masina, puteti apela la compania de inchirieri auto ImaRentals, iar pe langa regulile contractuale, ar trebui sa luati in seama si urmatoarele sfaturi!

Accelerati! Intrarea de pe un drum secundar pe unul principal, judetean, national sau european, presupune sa mariti viteza pana la limita admisa de indicatoare sau de conditiile de drum. Daca nu faceti acest lucru, ii veti forta pe ceilalti soferi sa accelereze pentru a va depasi, sa incetineasca sau sa schimbe banda brusc.

Nu depasiti iresponsabil, deoarece viteza mare poate provoca o reducere dramatica a timpului de reactie si a distantei de franare. In niciun caz nu incepeti depasirea cand un alt autovehicul s-a angajat deja in acest proces!

Nu va grabiti fara motiv, chiar daca nu exista trafic! Conducand cu viteza, va puneti in pericol propria integritate fizica, dar si pe cea a celorlalti. De obicei, masina poate fi reparata, insa viata unei persoane nu va mai fi aceeasi in urma unui accident.

Inchirieri auto ImaRentals | imarentals.ro

inchirieri auto ImaRentals

Folositi semnalizare de fiecare data cand doriti sa schimbati banda sau directie de mers. Aceasta va asigura securitatea personala, dar si pe cea a celorlalti soferi si pasageri. Atunci cand cei din jur observa ca semnalizati, vor facilita accesul dumneavoastra pe o alta banda sau pe un drum lateral, insa daca doriti sa faceti aceste miscari in lipsa semnalizarii, este foarte probabil sa creati o stare de incertitudine care, cel mai adesea, va fi depasita prin claxoane.

Aceste reguli sunt de bun simt pentru orice utilizator de drumuri publice, indiferent daca o face cu propria masina, cu cea de serviciu, cu una imprumutata sau cu una inchiriata. In legatura cu inchirierea, accesati cu incredere Imarentals.ro si rezervati masina dorita!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.