Recomandari de carti pentru anul 2021

Lectura este una dintre pietrele de temelie pentru dobandirea cunostintelor. Cititul, este una dintre cele mai bune abilitati pe care le poate dobandi o persoana. Lectura va insoti oamenii pe tot parcursul vietii si le va permite sa dobandeasca anumite cunostinte si sa inteleaga lumea si tot ceea ce ii inconjoara. Anul 2021 vine si cu cateva recomandari de carti foarte bune, ce merita citite.

3 recomandari carti de dezvoltare personala pentru anul 2021

Blog.PrintreCarti.ro recomanda urmatoarele carti care cu siguranta vor face ca anul acesta sa fie unul extraordinar:

Cele cinci limbaje ale iubirii”, de Gray Chapman este o carte de dezvoltare personala ce va reusi sa atraga atentia cititorului inca din primele pagini. Chapman considera ca fiecare om are un limbaj al iubirii, care este foarte important pentru o buna intelegere cu partenerul de cuplu. Limbajul iubirii trebuie cunoscut si insusit, in acest fel partenerii fiind compatibili cu limbajul persoanei iubite.

Conversatii cu Dumnezeu”, de Neale Donald Walsch cuprinde trei volume spectaculoase care reusesc sa inspire cititorii sa priveasca viata cu alti ochi. Prin aceasta carte, autorul isi doreste sa faca oamenii sa invete sa traiasca in adevar si sa aiba puterea sa treaca peste cele mai dificile momente din vietile lor.

Recomandari de carti | Carti recomandate | Blog.PrintreCarti.ro

recomandari de carti

„Conversatii cu Dumnezeu” este o carte ce ofera cititorului o calatorie spirituala catre el insusi. Cartea in sine nu incearca sa creeze o legatura intre cititor si Dumnezeu, ci intre cititor si sine. Cei care au citit cartea sustin ca perceptia lor asupra vietii a fost schimbata. Deci, da, „Conversatii cu Dumnezeu” este una dintre acele carti recomandate, care schimba destinele oamenilor.

Recomandari carti de dragoste pentru anul 2021

Adulter”, de Paulo Coelho este o carte ce prezinta regasirea fericirii adevarate, avand-o protagonista pe Linda. Aceasta carte este plina de pasiune si sentimente. La inceput, viata personajului pare a fi perfecta, insa, Linda nu era atat de fericita cu viata sa de lux si cu familia sa.

Inainte sa te cunosc”, de Jojo Moyes este o carte ce prezinta cititorilor povestea de dragoste dintre Lou si Will. Aceasta poveste este una cu mult entuziasm si prezinta aspecte realiste. Cei doi protagonisti reusesc sa le produca cititorilor dependenta de lectura.