Realizarea epilarii definitive cu laser

Cu vara intrata in drepturi, multe femei asociaza vremea calduroasa cu ce metode pot folosi pentru a elimina parul nedorit de pe corp. Cea mai importanta si populara grija a femeilor pe timp de vara este care varianta este cea mai potrivita pentru a scapa de parul de pe corp pe toata durata verii, dar nu numai. In timp ce lama de ras si ceara depilatorie sunt metode foarte populare si des intalnite in randul femeilor, diferenta intre acestea si laser hair removal este ca prin aceasta epilare definitiva cu laser se poate indeparta parul permanent de pe corp. Epilarea cu laser este foarte efectiva ca solutie pe termen lung. Indepartarea parului cu laser este foarte precisa. Laserul tinteste doar zonele pigmentate ale pielii, si anume foliculul de par. De aceea doar foliculul de par este singurul care este inlaturat fara a rani si restul pielii.

Parul de pe corp creste in trei stagii: anagen, telogen si catagen. Epilarea cu laser este cea mai efectiva atunci cand este realizata in faza timpurie a stagiului anagen, cand parul este in perioada de crestere activa. O raza de lumina concentrata, laserul, tinteste foliculul de par. Laserul converteste energia in in caldura, incalzeste foliculul de par si nu-l mai lasa sa creasca mai departe. O astfel de epilare v-o puteti realiza si in Salonul MonReve, ce ofera epilare laser Bucuresti, pentru confortul si starea de bine a dumneavoastra.

Intr-o societate in care timpul inseamna bani, clientii mereu incearca metode prin care sa scape de ceea ce nu-si doresc cat mai repede si mai usor cu putinta, iar epilarea cu laser te ajuta sa scapi de par, teoretic, cu viteza luminii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.