Pronuntia corecta a marcilor de masini

Daca sunteti pasionat de masini, cunoasterea diferitelor marci de automobile nu este suficienta pentru a va face sa fiti expert. Imaginati-va ca intrati intr-o companie de inchirieri auto si intrebati de o anumita marca, iar in schimb primiti priviri ciudate.

Echipa We Love Cars, rent a car Bucuresti, doreste sa va ajute sa pronuntati denumirea marcilor de masini intr-un mod profesionist.

  1. Audi – cum poate cineva sa se insele in pronuntia unui nume din doua silabe? Audi pare a fi un cuvant pe care oricine il poate pronunta. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor pronunta in mod eronat ca fiind „o-di” in loc de „a-u-di”.
  2. Doar cand ati crezut ca nu veti da gres pronuntand mai degraba initialele decat numele complet al brandului, Bayerische Motoren-Werke, ganditi-va din nou. Majoritatea oamenilor spun „bem-ve”, corect fiind „be-em-ve”.
  3. Chevroletul este una dintre masinile iconice ale anilor 1900, mult ravnita si in ziua de azi. Greseala de pronuntie consta in faptul ca in loc de un „t”subtil la finalul cuvantului, oamenii il pronunta foarte accentuat.
  4. Romanii pronunta Hyundai asa cum il vad scris, in schimb producatorii coreeni pronunta „Hyon-de”
  5. Daca am respecta regulile de pronuntie ale limbii franceze, pronuntia marcii Renault nu ar trebui sa fie prea dificila. Cu toate acestea, literele „l si „t” trebuie pronuntate cat mai silentios posibil.
  6. Exista anumite litere in alfabetul german care se pronunta diferit, astfel „w” devine „v” si „v” devine „f”. Bazandu-ne pe aceasta regula, cea mai populara marca de masini ar trebui pronuntata „folks-va-gon”.

O pronuntie corecta trebuie sa aiba loc din respect pentru producator. Este evident ca nu toti avem aceleasi abilitati lingvistice, insa oricand putem incerca sa corectam pronuntia mariclor de masini, mai ales daca suntem pasionati!

We Love Cars pune la dispozitia clientilor toate aceste masini de inchiriat in Bucuresti. Accesati Inchirieri-masini.ro si consultati lista completa de masini disponibile, precum si preturile si serviciile conexe de care puteti beneficia!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.