Principalele tipuri de utilaje pe care le puteți găsi la AD UTILAJ

Domeniul constructiilor este unul care implica multe resurse implicate. Indiferent de tipul de constructii, utilajele reprezinta o parte semnificativa a intregului proces de desfasurare. Asadar, nacelele, macaralele, telehendlerul sau alte utilaje trebuie sa fie achiztionate sau inchiriate pentru a putea construi. AD UTILAJ ofera spre inchiriere utilaje care pot sustine orice tip de constructie. Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul AdUtilaj.ro. Iata cele mai importante utilaje pe care le puteti inchiria si care sunt beneficiile acestora:

Inchirieri macarale

Pentru inchirieri macarale atat in Bucuresti și zonele limitrofe, cat si in intreaga tara, puteti sa contactati firma AD UTILAJ. Echipa de muncitori calificati conform standardelor din domeniu si macaralele de inalta calitate, sunt pregatite pentru a va ajuta sa duceti la indeplinire proiectele propuse. Toate macaralele dispun de o asigurare si de o autorizare ISCIR. Pe langa acestea, firma raspunde pentru o eventuala dauna, facand trimiterere la o asigurare specifica. Macaraua este un utilaj care este realizat cu scopul de a ridica, de a manevra si de a roti dispozitive sau obiecte grele. Incarcaturile pot sa fie de un tonaj mai mic sau mai mare in functie de necesitati.

Inchirieri nacele

Nacelele sunt utilaje des utilizate in orice domeniu al constructiilor. Ele sunt dispozitive care reusesc sa faca posibila efectuarea operatiilor din constructii, la inaltime. Ele pot sa fie diferite in functie de nevoiele proiectului, avand mai multe dimensiuni si specificatii tehnice. Pentru inchirieri nacele, AD UTILAJ pune la dispozitie mai multe tipuri de nacele: nacele diesel articulate sau diesel foarfeca si nacele electrice foarfeca sau nacele electrice articulate. Nacelele diesel articulate sunt utilizate in mod special pe teren accidentat, iar nacelele electrice foarfeca sunt pentru interior.

Telehendler

Acest tip de utilaj este utilizat pentru a ridica, pentru a manevra obiecte grele. Pentru zona constructiilor acesta este folosit in orice tip de proiect. Se poate folosi pe post de macara, avand un specialist care poate manevra cu usurinta sistemul.

Inchirieri macarale | inchirieri nacele | AdUtilaj.ro

inchirieri macarale

Role transportoare

Pentru relocarile industriale rolele transportoare sunt nelipsite. Ele fac parte din procesul complex care duce la o buna realizare a proiectului. Alaturi de rolele transportoare, sunt utilizate si alte utilaje perecum stivuitoarele, manitoul rotativ, macaralele, etc.

AD UTILAJ ofera solutiile potrivite pentru dumneavoastra in procesul complex al constructiilor de orice tip la inaltime. Utilejele sunt bine intretinute, avand aprobarile necesare si fiind incadrate in standardele cerute. Gama de utilaje acopera orice tip de nevoi.