Principalele motive pentru a apela la un amanet de ceasuri

Unul din cele mai importante motive pentru care oamenii apeleaza la serviciile unui amanet de ceasuri este acela al lipsei banilor. Fie ca au nevoie de bani pentru a plati o rata la banca, o factura mai mare, pentru a opta pentru o interventie chirurgicala, solutia amanetarii ceasului de lux este cea mai la indemana posibila. Reprezentantii PremiumAmanet.ro se adreseaza exclusiv celor care detin ceasuri de lux, marci originale, in stare perfecta de functionare, celor care se afla la ananghie din punct de vedere financiar si au nevoie de o suma de bani cat mai rapid posibil.

Conditiile amanetarii in cele mai bune conditii a ceasului de lux intr-un amanet de ceasuri recunoscut si apreciat

Suma imprumutata de la o casa de amanet care reprezinta un procentaj din valoarea reala a ceasului de lux nu reprezinta altceva decat un moment de respiro sau o mana de ajutor pana cand proprietarii ceasului isi vor reveni din punct de vedere financiar. Cu alte cuvinte, ceasul de lux trebuie recuperat prin simpla plata a sumei de bani obtinuta in momentul semnarii contractului cu Premium amanet de ceasuri.

Detinatorii de ceasuri de lux trebuie sa ia legatura cu casa de amanet si sa stabileasca o intalnire cu reprezentantii firmei. Acestia pot amaneta un singur ceas sau o intreaga colectie, in functie de suma de care au nevoie. Ceasurile originale, de lux, vor fi evaluate de catre specialistii casei de amanet iar suma imprumutata se va baza pe valoarea estimata de acestia. In situatii exceptionale, reprezentantii se vor deplasa si in tara.

Amanet de ceasuri | Premium amanet de ceasuri | PremiumAmanet.ro

amanet de ceasuri

Ceasurile de categorie superioara marca Rolex, Cartier, Chipard, Omega, Breitling, Hublot, Chopard sunt foarte bine apreciate din punct de vedere financiar, iar suma obtinuta va fi mult mai mare. De la bun inceput, clientii trebuie sa stie ca, daca nu pot sa plateasca suma imprumutata sau nu pot sa plateasca macar dobanda pentru a prelungi contractul, ceasul va ajunge la colectionari, va fi vandut catre oameni care urmaresc astfel de achizitii.

Ceasul trebuie sa fie original, sa fie in stare buna de functionare si sa nu aiba urme de uzura proeminente deoarece acestea vor impiedica obtinerea unei sume mari imprumutate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.