Platformele de lucru la inaltime – indispensabile pentru finalizarea proiectelor de constructii

Proiectele de constructii presupun nu doar mana de lucru calificata si materialele necesare, ci si utilajele speciale, menite sa duca la indeplinire sarcinile zilnice. Pentru construirea unui fabrici sau pentru ridicarea unui bloc, antreprenorii pot inchiria platforme de lucru la inaltime, costurile fiind astfel mult mai mici.

Avantajele serviciului de inchiriere

De regula, utilajele sunt folosite doar pentru anumite proiecte pentru o perioada scurta de timp. Achizitionarea acestora implica niste costuri mult prea ridicate, totul nejustificative. In plus, utilaje sunt greu de intretinut si mai ales de depozitat.

Serviciul de inchirieri vine astfel cu o multime de avantaje la pachet. In primul rand, preturile sunt accesibile ceea ce reprezinta un mare punct in plus. De asemenea, toate utilaje sunt asigurate, societatea fiind cea care raspunde pentru orice defectarea unui utilaj.

Platforme de lucru la inaltime | Inchirieri nacele | AdUtilaj.ro

platforme de lucru la inaltime

Utilajele se pot inchiria ca atare sau pot veni impreuna cu o echipa de muncitori calificati autorizati ISCIR care respecta absolut toate standardele din domeniul constructiilor. Totul se va desfasura in conditii de maxima siguranta pentru ca rezultatul final sa fie unul pe masura asteptarilor.

Pe AdUtilaj.ro, clientii pot inchiria atat platforme pentru exterior si teren accidentat, cat si platforme pentru proiectele la interior. Utilajele disponibile sunt de la cele mai mici si pana la cele mai mari. In functie de specificul fiecarui proiect, se poate solicita o oferta pentru serviciul de inchirieri nacele astfel incat vizitatorii site-ului sa isi faca o idee clara asupra costurilor finale.

Una dintre cele des utilizate platforme este modelul COMPACT 8 W/ 10 / 12 ce are o capacitate de incarcare de pana la 450 kg. Este un utilaj robust si sigur ceea ce il transforma in alegerea nr. 1 a clientilor.

Compania are o vasta experienta in constructiile civile si industriale fapt pentru care gama utilajelor disponibile este suficient de vasta pentru a satisface pana si cele mai pretentioase cerinte. Utilajele se pot inchiria atat in Bucuresti si in zonele limitrofe, cat si in orice colt al tarii.

Pentru informatii suplimentare, toti cei interesati pot accesa direct site-ul sau pot apela unul din numerele de telefon disponibile. Un operator este disponibil 24/7 pentru preluarea oricarei solicitari si pentru a raspunde intrebarilor.