Pictura sau fotografie?

foto nunta Ploiesti

Prin anii 1870, fotografia submina oarecum importanta picturii – prin capacitatile ei de a surprinde un moment, de a copia cu exactitate pana la cel mai mic detaliu a unui peisaj, personaj, etc, ea a capatat din ce in ce mai mult atentia publicului larg. In acea perioada, pictura era concentrata aproape in totalitate pe scene istorice, biblice si nu pe subiecte din viata cotidiana. Aceasta era arta acceptata de Academie si cea care era considerata pura.

Fotograf botezuri Prahova

Dar, un grup de artisti tineri, au inteles importanta subiectelor de zi cu zi, a surprinderii momentelor, iar simtindu-se depasiti de arta fotografierii, au inceput sa se foloseasca de cateva tehnici utilitazate de cea din urma, precum: folosirea umbrelor, concentrandu-se pe impactul luminii, utilizand teme cotidiene – persoane sau peisaje – etc.. Chiar daca la inceput munca lor nu era acceptata de Academie, ei nu s-au lasat pagubasi, ci au continuat sa lucreze, pana cand au reusit sa capteze inima marelui public. Impresionistii, dupa numele curentului, au reusit sa intocmeasca unele dintre cele mai frumoase si cele mai realiste imagini, demne de a concura fotografiei.
Astazi, fotografia a acaparat domeniul imaginilor realiste, imbunatatindu-si tehnicile si echipamentul continuu. Un om dedicat acestei cauze, un fotograf botezuri Prahova, un om ce realizeaza foto nunta Ploiesti, dar nu numai, a inteles nevoia oamenilor de a avea in jurul lor imagini a unor evenimente speciale trecute. Pentru a-i vedea munca si pentru a va convinge de acest lucru, accesati fotostoian.ro . Urmariti-i cu atentie albumele ce va dau senzatia ca sunteti in mijlocul acelor evenimente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.